Waxelek Napisano 20 Marca 2022 Udostępnij Napisano 20 Marca 2022 Nick z serwera: Waxel Imię: Krystian Wiek: 16 Steam_ID: STEAM_0:0:167779461 Czas spędzony na serwerze (LINK-GT): https://www.gametracker.com/waxelek/ Doświadczenie: Bylem sporo razy adminem bylem nawet tutaj na posadzie admina i byliscie zadowoleni wiec chcialbym wrocic :D bylem takze adminem na serwerze bez-skilla i skill arena mysle ze nadaje sie Znajomość komend admina w skali (1-10): 8/10 Dlaczego akurat Ty masz zostać adminem oraz powiedz kilka zdań o sobie: jestem milym chlopakiem ktory ma ponad 6 letnie doswiadczenie w cs wiec na luzie umiem rozpoznac cheatera i dlaczego ja ? dlatego bo chce wrocic do starej rodzinki adminow i chce byc jednym z lepszych adminow Ile czasu dziennie możesz poświęcić na serwer?: 5-8 h Posiadasz sprawny mikrofon?: [ TAK / NIE ] tak Akceptacja regulaminu admina/serwera: [ TAK / NIE ] tak Kontakt: steam /forum Status Prime?: [ TAK / NIE ] tak Potrafię rozpisać demko: [ TAK / NIE ] tak 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aimstarr Napisano 21 Marca 2022 Udostępnij Napisano 21 Marca 2022 - toxic - skoro 5-8 godzin spędzaszna serwie to czemu nie jesteś w topce? + SM, ale ja bym jednak sprawdził Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Marves Napisano 21 Marca 2022 Administrator Udostępnij Napisano 21 Marca 2022 Podanie zostało rozpatrzone pozytywnie Jeżeli nie zgadzasz się z podjętą decyzją, zgłoś ten post Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi