B4ndyt4 Napisano 29 Marca Udostępnij Napisano 29 Marca (edytowane) Nick z serwera: B4ndyt4 Imię: Grzegorz Wiek: 19 Steam_ID: STEAM_0:0:128649224 Czas spędzony na serwerze (LINK-GT): https://www.gametracker.com/b4ndyt4xd/ Doświadczenie: Byłem już raz tutaj na serwerze adminem,nie mam jakiegoś dużego doświadczenia ale troche mam :D Znajomość komend admina w skali (1-10): 4/10 Dlaczego akurat Ty masz zostać adminem oraz powiedz kilka zdań o sobie: jestem kulturalną osobą która siedzi dużo na serwerze a ponieważ nie wszyscy administratorzy zawsze mają czas to stwierdziłem napisać poraz 2 podanie,bywam na serwerze dosyć długo 3-5 godzin lub więcej zależy od dnia. Ile czasu dziennie możesz poświęcić na serwer?: do 3 do 8 godzin nawet Posiadasz sprawny mikrofon?: [ TAK / NIE ] tak Akceptacja regulaminu admina/serwera: [ TAK / NIE ] tak Kontakt: steam /forum,discord Status Prime?: [ TAK / NIE ] tak Potrafię rozpisać demko: [ TAK / NIE ] tak Edytowane 29 Marca przez Bozydar 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Im_Poczciwyy Napisano 29 Marca Udostępnij Napisano 29 Marca +gt +podanie + doświadczenie, widziałem jak był wcześniej i dawał radę ;D Na takkk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vapi Napisano 29 Marca Udostępnij Napisano 29 Marca A ja jestem, za okresem próbnym + Wiek + Czas spędzony na serwerze + Doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
27.naur Napisano 29 Marca Udostępnij Napisano 29 Marca (edytowane) Wiek/Prime/Demko na + Podanie też całkiem spoko. + Doświadczenie/Znajomość komend + / - Jak byłeś, bo ja to mam krótką pamięć adminem to powinieneś bardziej znać, ale każdy to tylko człowiek. GT git wsm - aktywność da się nadrobić. Za okresem próbnym. Powodzenia! :D Edytowane 29 Marca przez 27.naur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Globalny Moderator Bozydar Napisano 30 Marca Globalny Moderator Udostępnij Napisano 30 Marca Podanie zostało rozpatrzone pozytywnie Jeżeli nie zgadzasz się z podjętą decyzją, zgłoś ten post Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi