Stuk Napisano 2 Kwietnia Udostępnij Napisano 2 Kwietnia Nick z serwera:𝕊𝕥𝕌𝕜 Imię: Stanisław Wiek:13 Steam_ID:STEAM_0:0:11101 Czas spędzony na serwerze (LINK-GT):https://www.gametracker.com/player/%F0%9D%95%8A%F0%9D%95%A5%F0%9D%95%8C%F0%9D%95%9C/145.239.19.183:28015/ Doświadczenie: Nigdy nie byłem Adminem i chce się sprawdzić w tej roli Znajomość komend admina w skali (1-10):0/10 Dlaczego akurat Ty masz zostać adminem oraz powiedz kilka zdań o sobie: Mam na imię Staś mam 13 lat mieszkam we województwie Wielkopolskim mieszkam nie daleko Poznania a dokładniej w Zalasewie jestem pozytywnym i aktywnym człowiekiem zawsze daje drugą szanse też jestem kulturalny no i to tyle o mnie mam nadzieje że mnie przyjmiecie. Ile czasu dziennie możesz poświęcić na serwer?: 1-2 godziny Posiadasz sprawny mikrofon?: TAK Akceptacja regulaminu admina/serwera: TAK Kontakt: dc ts fb in Status Prime?: TAK Potrafię rozpisać demko: TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Urlopowicz Houdini Napisano 2 Kwietnia Urlopowicz Udostępnij Napisano 2 Kwietnia Można dać szanse (okres próbny) -Wiek +aktywnosć -brak doświadczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pupeet1337 Napisano 2 Kwietnia Udostępnij Napisano 2 Kwietnia -Wiek +aktywność -doświadczenie -znajomość komend Jestem na nie. Poucz się i wtedy napisz jak na moje. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
27.naur Napisano 3 Kwietnia Udostępnij Napisano 3 Kwietnia GT: Git Premko/Demko: git Doświadczenie - (Nauka sm to 10m, więc chętnie Ci w tym pomoge). Wiek - Aktywność +/- Da się nadrobić Każdy od czegoś zaczynał, rozmawiając z tobą na ts'ie wydajesz się ogarniętym kolesiem, więc myślę, że z nauką byś nie miał problemu. Podanie nawet też ok, ale dlaczego ty to mogłeś się bardziej rozpisać. Jestem za okresem próbnym 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KacperBkr Napisano 3 Kwietnia Udostępnij Napisano 3 Kwietnia Patrzac na wiek to średnio, pozatym ranga Administratora to jest obowiązek a nie przywilej i nadużywanie komend do stosunku graczy.. jestem na nie AJAJAJAJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IzI Napisano 3 Kwietnia Udostępnij Napisano 3 Kwietnia +/- wiek, znam cie dlugo i jestes ogarniety +gt -doświadczenie Kazdy zaczynal od zera, wystarczy poduczyc sie sm i bedzie git Jestem za okresem probnym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Globalny Moderator Bozydar Napisano 3 Kwietnia Globalny Moderator Udostępnij Napisano 3 Kwietnia Podanie zostało rozpatrzone pozytywnie Jeżeli nie zgadzasz się z podjętą decyzją, zgłoś ten post Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi