Mateusz Napisano 3 Kwietnia Udostępnij Napisano 3 Kwietnia Nick z serwera:🄼🄰🅃🄴🅄🅂🅉 Imię: Mateusz Wiek: 16 za 17 dni Steam_ID: STEAM_0:1:553446801 Czas spędzony na serwerze (LINK-GT)::https://www.gametracker.com/player/🄼🄰🅃🄴🅄🅂🅉/145.239.19.183:28015/ Znajomość komend admina w skali (1-10): 7 Doświadczenie: byłem tutaj adminem serwera om1 ,ale podczas okresu próbnego przez brak wiedzy i doświadczenia ,admin został zabrany Dlaczego akurat Ty masz zostać adminem oraz powiedz kilka zdań o sobie: Mam na imię Mateusz interesuje się tuningami (gówno send) ,lubię jeździć moim SM , w wolnych chwilach gram w Counter Strike'a na świetnym serwerze jakim jest only mirage . Chciałbym zostać adminem ,ponieważ gram tu bardzo długo i widzę ,że niestety dalej są cheaterzy i nie mili ludzie .Umiem odróżnić dobrego gracza od cheatera Ile czasu dziennie możesz poświęcić na serwer?: 3-4h Posiadasz sprawny mikrofon?: [ TAK / NIE ] tak Akceptacja regulaminu admina/serwera: [ TAK / NIE ] tak Kontakt: discord,fb ,teamspeak Status Prime?: [ TAK / NIE ] TAK Potrafię rozpisać demko: [ TAK / NIE ] nie ,ale szybko się uczę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Urlopowicz Houdini Napisano 3 Kwietnia Urlopowicz Udostępnij Napisano 3 Kwietnia (edytowane) Dla mnie nie. -Słabe GT ostatnio +SM -duża ilość aktywnych adminów No nie widzę. Same obietnice to nic. Dla mnie pograj, nabij aktywność i wtedy będę na tak Edytowane 3 Kwietnia przez Houdini 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exe Napisano 3 Kwietnia Udostępnij Napisano 3 Kwietnia Jestem na tak się wypowiadacie na nie a sami nie mieliście GT i oczym rozmowa panowie.Houdi sam nie miałeś GT konkretnego a się wypowiadasz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4ndyt4 Napisano 3 Kwietnia Udostępnij Napisano 3 Kwietnia +doświadczenie +wiek -aktywność,z tego co pamiętam mało co jesteś aktywny,ostatnimi czasy tylko zaczynałeś wbijać częsciej jestem na tak,ale popraw aktywność :D 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikinov Napisano 3 Kwietnia Udostępnij Napisano 3 Kwietnia Kojarzę cie z Mirka, duży plus +doświadczenie (do zweryfikowania :)) +podanie -GT, zdarza się Na próbny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Globalny Moderator Bozydar Napisano 4 Kwietnia Globalny Moderator Udostępnij Napisano 4 Kwietnia Podanie zostało rozpatrzone negatywnie! Jeżeli nie zgadzasz się z podjętą decyzją, zgłoś ten post Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi