Urlopowicz Houdini Napisano 5 Kwietnia Urlopowicz Udostępnij Napisano 5 Kwietnia WYMAGANIA: - Minimum 16 lat ✅ - Posiadanie aktywnego konta na forum (minimum przez 1 miesiąc). ❌ - Wykazywanie się dużą aktywnością na forum.✅ - Znajomość regulaminu forum na bardzo dobrym poziomie.✅ - Wysoka kultura osobista.✅ - Znajomość ortografii i interpunkcji.✅ - Bardzo dobry kontakt z użytkownikami forum.✅ - Brak aktywnych ostrzeżeń na forum.✅ - Nazwa tematu [Moderator] - Nick✅ WZÓR: Imię: Bruno Wiek: 17 Opisz swoją osobę: Jestem osobą spokojną. Lubię muzykę klasyczną (zwłaszcza operę). Interesuję się piłką nożną oraz żużlem. Kocham kremówki <3 Co cię skłoniło do napisania podania?: Chęć pomocy przy forum i rozwój jego, niesamowita ekipa administracji oraz użytkowników samego forum, Dlaczego ty?: Jestem osobą doświadczoną, często przesiaduje na forum i myślę, że mogę się przydać. Brakuje aktywnych moderatorów, którzy kontrolowaliby życie forum w różnych godzinach. Jak sobie wyobrażasz przyszłą pracę jako moderator?: Pomoc użytkownikom, pilnowanie porządku forum, pomoc w różnych przedsięwzięciach oraz rozwój sieci Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: Myślę że około 5h albo więcej Czy miałeś styczność z IPS?: Oczywiście, posiadałem już [email protected] na innej sieci Co byś zmienił gdybyś się dostał na posadę: Pomógł bym z niedomkniętymi tematami, starał się rozwiązać konflikty w sposób pokojowy Kontakt: Messenger, Discord, TeamSpeak 3, Steam 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Globalny Moderator Bozydar Napisano 5 Kwietnia Globalny Moderator Udostępnij Napisano 5 Kwietnia PLUSY: Aktywność w krótkim odstępie czasu Doświadczenie na stanowisku Werwa do pracy Kontaktowy gość MINUSY: Krótki staż na forum Jestem za daniem szansy. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najkaa Napisano 5 Kwietnia Udostępnij Napisano 5 Kwietnia Na NIE -staż na forum (jesteś nowy) -Mamy już moderatora -/+ wiek 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vapi Napisano 5 Kwietnia Udostępnij Napisano 5 Kwietnia Sorrka ale na nie - od piątku z nami jesteś masz już 2 rangi i już kolejna? Daj się poznać kolego Z tego co wiem na moda miałeś pisać za miesiąc a nie tak szybko Moderator jest już i mało raboty ma 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RdN Napisano 5 Kwietnia Udostępnij Napisano 5 Kwietnia Znałem jedną osobę, która lubiła kremówki. Teraz nie żyje. 2 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pupeet1337 Napisano 5 Kwietnia Udostępnij Napisano 5 Kwietnia Na nie. Widzę cię dość krótko ziomek. Jest dwóch moderatorów i dajemy sobie radę. 1 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Urlopowicz Marves Napisano 6 Kwietnia Urlopowicz Udostępnij Napisano 6 Kwietnia Myślałem, że zaskoczysz podaniem, a tu? Zbyt mało napisałeś. Rejestracja w piątek - niecały tydzień stażu. Daj się poznać większości użytkowników. Zapraszamy do napisania podania za tydzień. Liczę na bardziej rozpisane podanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Urlopowicz Marves Napisano 6 Kwietnia Urlopowicz Udostępnij Napisano 6 Kwietnia Podanie zostało rozpatrzone negatywnie! Jeżeli nie zgadzasz się z podjętą decyzją, zgłoś ten post Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi