Szewcuuu Napisano 6 Kwietnia Udostępnij Napisano 6 Kwietnia Nick z serwera: V a n i s c h ( Kiedyś Szewcu) Imię: Jakub Wiek:14 Steam_ID: 76561198870065908 Czas spędzony na serwerze (LINK-GT): 50h 28min Doświadczenie: Doświadczenie jako administrator mam ale nie na serwerach cs go . W Cs mam 1100godzin i na mm Mistrzowskiego Obrońce 1 na wm orzełka wiec cos nie cos potrafię i wiem kiedy gracz gra czysto. a kiedy może mieć jakieś wspomagaczne np aim/wh Znajomość komend admina w skali (1-10): 7/10 Dlaczego akurat Ty masz zostać adminem oraz powiedz kilka zdań o sobie: Niby mam 14 lat ale jestem ogarnięty jak na swój wiek nie mam odklejki więkoszość adminów znam i nie mam z nimi żadnych problemów . Chciałbym dostać się do grona administracji ponieważ jest tam wiele ciekawych osób , jestem osoba sumienna i pracowity jeżeli postanowię sobie jakis cel za wszelka cenę próbuje go osiągnąć. A ponieważ jestem osobą doświadczoną przydałbym się do tego grona , często widuje również graczy którzy łamią regulamin a że jestem osobą która często gra na serwerze mógłbym te osoby odpowiednio ukarać aby nie łamały już regulaminu serwera . Ile czasu dziennie możesz poświęcić na serwer?: dziennie około 2 godzin zależy od dnia czasami więcej czasami mniej Posiadasz sprawny mikrofon?: [ TAK / NIE ] Tak Akceptacja regulaminu admina/serwera: [ TAK / NIE ] Tak Kontakt: Dc : S z e w c u#9701 lub steam || https://steamcommunity.com/profiles/76561198870065908/ Status Prime?: [ TAK / NIE ] Tak Potrafię rozpisać demko: [ TAK / NIE ] Tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smurf_exe Napisano 6 Kwietnia Udostępnij Napisano 6 Kwietnia -wiek -link gt +o sobie -doświadczenie jako admin na nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
27.naur Napisano 6 Kwietnia Udostępnij Napisano 6 Kwietnia (edytowane) Na samym starcie moje oczy dostały szoku oczowatego. Rozpisanie podania + GT - Wiek - Prime/Demko + Doświadczenie - Jestem na nie Edytowane 6 Kwietnia przez 27.naur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hiro Napisano 6 Kwietnia Udostępnij Napisano 6 Kwietnia Następnym razem zapraszam tu Szybka Rekrutacja OM#1 - wiek - brak doświadczenia na posadzie Administratora - jak masz sm 7/10 a nie masz doświadczenia Na 1 Мем про японского императора.mp4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IzI Napisano 6 Kwietnia Udostępnij Napisano 6 Kwietnia (edytowane) +/- wiek, lecz jestes ogarniety -doswiadczenie +demko/prime -link gt +rozpisanie sie Jestem na nie Edytowane 6 Kwietnia przez IzI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stuk Napisano 7 Kwietnia Udostępnij Napisano 7 Kwietnia WIek +/- doświadczenie - demko/prime+ link- Rozpisanie się+ Jestem za okresem próbnym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alojz Napisano 7 Kwietnia Udostępnij Napisano 7 Kwietnia A więc tak: +/- Wiek -Doświadczenie ale każdy od czegoś zaczynał i nie jest to trudne :) +sm dziwi mnie to ale wiem jeśli czytałeś to nawet ameba to ogarnie bo to proste jest +Dzienny spędzony czas.. Wiarygodne bo widziałem wiele podań nawet tu od kolegów z góry co pisali ze będą dziennie siedzieć po 6-7h a w tygodniu ledwo 4 h wyrabiają takze XD +Rozpisanie podania mało kolorów ale widać ze potrafisz napisać podanie tak jak trzeba a widziałem wiele podań wyglądających gorzej.... +/- GT masz na wszystkich nickach około 9,36h ogólnie. Widać u góry ze są leniuchy i nawet im się nie chce szukać a potem dają na nie a sami nie umieli tego zrobić xDD Jestem za okresem próbnym. Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Urlopowicz Houdini Napisano 7 Kwietnia Urlopowicz Udostępnij Napisano 7 Kwietnia +/- wiek, ogarniasz +/- GT, bo 50h to ty nie masz na tych nickach +demka -doświadczenie, ale sm jest łatwe Dla mnie okres próbny <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Globalny Moderator Bozydar Napisano 7 Kwietnia Globalny Moderator Udostępnij Napisano 7 Kwietnia Podanie zostało rozpatrzone negatywnie! Jeżeli nie zgadzasz się z podjętą decyzją, zgłoś ten post Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi