Hiro Napisano 6 Kwietnia Udostępnij Napisano 6 Kwietnia (edytowane) Imię: Hiro Wiek: 17 Opisz swoją osobę: Spokojny , bezkonfliktowy , momentami dziwny xD , neutralny Jaką dyscypliną sportową chciałbyś się zająć?: Piłka nożna , MMA , Skoki Narciarskie Masz jakieś doświadczenie na stanowisku typera, betujesz mecze?: Tak oczywiście nie na swoim koncie bo nie mam 18 lat ale tak robie to byłem na innej serwerowni (AS) Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: 4-6h Przekonaj nas do siebie [Dłuższa wypowiedź]: Stworzyłem chyba pierwszego sensowniejszego typera jak widać przykuł uwagę graczy i ponieważ jeśli chodzi o sporty jestem fanatykiem mam zamiar robić takich więcej oraz oddać się tej roli (jak nie wierzysz zapytaj mnie o coś z piłki nożnej) . Ponad to aktualnie nie ma takiego na forum a uważam że jest potrzebny i choć wiem że nie miną tydzień od ostatniego podania to przyda się ktoś taki jak ja Kontakt: TS | DC | Messenger | FB Edytowane 6 Kwietnia przez Hiro 2 Мем про японского императора.mp4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Globalny Moderator Bozydar Napisano 6 Kwietnia Globalny Moderator Udostępnij Napisano 6 Kwietnia +aktywność +wolne stanowisko +pracowity Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vapi Napisano 6 Kwietnia Udostępnij Napisano 6 Kwietnia Na tak + Wiek + Nie ma ludzi na tym stanowisku + Aktywny 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Urlopowicz Houdini Napisano 6 Kwietnia Urlopowicz Udostępnij Napisano 6 Kwietnia Na tak + dobry człowiek, milutki i spokojny +brak typerów +wiek +aktywność No same plusy +++ 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
27.naur Napisano 7 Kwietnia Udostępnij Napisano 7 Kwietnia +dobra dusza +aktywnosc +wiek na tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Urlopowicz Marves Napisano 7 Kwietnia Urlopowicz Udostępnij Napisano 7 Kwietnia Podanie zostało rozpatrzone pozytywnie Jeżeli nie zgadzasz się z podjętą decyzją, zgłoś ten post 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi