Bozydar Napisano 26 Września 2020 Udostępnij Napisano 26 Września 2020 W dzisiejszym dniu { Strzelcem } został: @ Azurinn Osoba nominowana: @ pyrkrul 1. Krótkie przerwy czy długie przerwy? -Krótkie przerwy. 2. bbno$ czy Y2K? -Nie znam żadnego z nich. 3.Charles Dickens czy William Shakespeare? -Dickens. 4.Filipiny czy Madagaskar? -Madagaskar. 5.Przeżyć jeszcze raz ostatnie 10 lat czy obudzić się jutro 20 lat później? -Przeżyć ostatnie 10 lat. 6. Kuchnia turecka czy kuchnia grecka? -Kuchnia turecka. 7.Tworzyć podkład muzyczny czy śpiewać do niego? -Tworzyć podkład. 8.Lektury szkolne czy nowe polskie paradokumenty? -Lektury szkolne. 9.Filozofia czy plastyka? -Żadna z tych. 10.Deus Ex czy FarCry? -Deus Ex. 11.Stary Minecraft czy nowy Minecraft? -Stary Minecraft. 12.Schafter czy yung adisz? -Schafter. 13.Cymbergaj czy bilard? -Bilard. 14.Żyć w jakimkolwiek anime czy żyć dalej w prawdziwym świecie? -Żyć w anime, ciekaw jestem jak by to wyglądało. 15.Stare gry czy nowe gry? -Stare gry, klasyki. 16.Hamburger czy hot dog? -Obydwa, chociaż wolę burgery (z wołowiną) a nie hamburgery (z wieprzowiną). 17.Zakupy online czy zakupy w sklepie? -Zakupy w sklepie. 18.KFC czy McDonald? -McDonald's zdecydowanie. 19. Instagram czy Facebook? -Facebook. 20. Mieszkanie czy dom? -Mieszkam aktualnie w domu, mieszkałem w bloku, ale lepiej jest w domu. 21.Kanada czy Polska? -Kanada. 22.Frytki robione samemu czy frytki z McDonalda? -Frytki z maca. 23.Przeczytać dobrą książkę czy obejrzeć dobry film? -Ostatnimi czasy lepiej film, bo coraz mniej czytam a czytałem duuużo. 24.Piwo czy wino? -Prędzej piwo :d 25. Zupa pomidorowa z makaronem czy zupa pomidorowa z ryżem? -Wiadomo, że z makaronem. 26. Lil peep czy Suicideboys? -Zdecydowanie Suicideboys. 27. Esea czy faceit? -Faceit. 28.Mieć tatuaże czy tunele w uszach? -Żadne z wybranych. 29. Skłamać, by kogoś nie obrazić czy powiedzieć prawdę i urazić nią? -Powiedzieć prawdę. 30. Hokej czy football amerykański? -Football amerykański. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bozydar Napisano 2 Października 2020 Autor Udostępnij Napisano 2 Października 2020 Z pozdrowieniami, Administracja Cs-Zone.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi