SzaLuu Napisano 11 Kwietnia Udostępnij Napisano 11 Kwietnia Imię: Zuzanna Wiek: 16 Opisz swoją osobę: Jak już wszyscy pewnie wiecie jestem Zuzia, niska brunetka o niebieskich oczach i dużych marzeniach. Zawsze jestem wesoła staram się również moja pozytywna energie dawać innym . Minusem moim jest spostrzeżenie na życie mianowicie zawsze szukam plusów, nigdy nie daje myśleć sobie o minusach życia czy czegokolwiek,. Staram się pomagać jak tylko potrafię i jestem otwarta na różne propozycje. Z łatwością dogaduje się z innymi i potrafię dojść do kompromisu. Jestem bardzo szczera osoba i brzydzę się kłamstwem. Często staram się postawić na swoim, ale potrafię współpracować. W skrócie można powiedzieć mała kopia Bozydara w formie żeńskiej. Prosze o pozytywne rozpatrzenie mojego podania. Co cię skłoniło do napisania podania?: -chęć współpracy z aktualnym opiekunem -pomoc w rozkręceniu serwera -Bozydar Ile czasu poświęcasz na forum i serwer dziennie?: Na forum czesto i gęsto można mnie widzieć lubię przebywać na nim, a na serwerze nie będę konkretnie obiecać ile. Będę sie starać jak najwięcej. Czy miałeś styczność z FTP serwera?: tak/nie Kontakt: Co chcecie a dam 1 3 Bozydarekchamrek mrrrrr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hiro Napisano 11 Kwietnia Udostępnij Napisano 11 Kwietnia (edytowane) Na nie -kobieta -śmierdzi -żenada -aktualny opiekun better -ma 23 chromosomy -ortografie się uczyła w chińskich zakonach gejów Edytowane 11 Kwietnia przez Hiro 1 1 1 Мем про японского императора.mp4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najkaa Napisano 11 Kwietnia Udostępnij Napisano 11 Kwietnia Na nie -obiecalas pierogi mi -nie dotrzymujesz obietnicy -kobieta 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Urlopowicz Houdini Napisano 11 Kwietnia Urlopowicz Udostępnij Napisano 11 Kwietnia Na nie -kobieta -zna bożydara - lubi alojzego 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Im_Poczciwyy Napisano 12 Kwietnia Udostępnij Napisano 12 Kwietnia Na tak + doswiadczenie, bylas juz na tej randze + wiek + chęć pomocy i wspołpracy z obecnym opiekunem ;P 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Urlopowicz Marves Napisano 13 Kwietnia Urlopowicz Udostępnij Napisano 13 Kwietnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Urlopowicz Marves Napisano 13 Kwietnia Urlopowicz Udostępnij Napisano 13 Kwietnia Podanie zostało rozpatrzone negatywnie! Jeżeli nie zgadzasz się z podjętą decyzją, zgłoś ten post Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi