konradb Napisano 12 Kwietnia Udostępnij Napisano 12 Kwietnia Nick z serwera:konradb Imię:konrad Wiek:14 Steam_ID:STEAM_1:1:533001183 Czas spędzony na serwerze:https://www.gametracker.com/player/KonradB/145.239.19.183:28015/ Znajomość komend admina w skali:9,5/10 Dlaczego akurat Ty masz zostać adminem oraz powiedz kilka zdań o sobie:Cześc jestem konrad lubie wspierać serwery cs go wbiłem nie dawano 2k godzin bo zacołen grać jestem miły przyjazny trochne na jdnej z sieći comms sie nabawiłem ale to chyba tak nie przezkadza w grańu na serwerach innaych niż tam gdzie grałem. Ile czasu dziennie możesz poświęcić na serwer?:postaram sie 4-65 godzin bo jestem moderatorem na innym forum i będę sie starał wspierać sieć serwerów cs-zone . Posiadasz sprawny mikrofon?:Tak Akceptacja regulaminu admina/serwera: Tak Kontakt:steam,forum Status Prime?:Tak Potrafię rozpisać demko:Tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Globalny Moderator Bozydar Napisano 12 Kwietnia Globalny Moderator Udostępnij Napisano 12 Kwietnia Podanie zostało rozpatrzone negatywnie! Jeżeli nie zgadzasz się z podjętą decyzją, zgłoś ten post Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi