Hiro Napisano 12 Kwietnia Udostępnij Napisano 12 Kwietnia Wzór Cytat Nick z serwera: Imię: Wiek: Steam_ID: Doświadczenie: Znajomość komend admina w skali (1-10): Dlaczego akurat Ty masz zostać adminem oraz powiedz kilka zdań o sobie: Ile czasu dziennie możesz poświęcić na serwer?: Posiadasz sprawny mikrofon?: [ TAK / NIE ] Akceptacja regulaminu admina/serwera: [ TAK / NIE ] Kontakt: Status Prime?: [ TAK / NIE ] Potrafię rozpisać demko: [ TAK / NIE ] Wymagania Cytat Posiadanie sprawnego mikrofonu. Brak blokady VAC na koncie Steam. Minimalny wiek - 14 lat. Dobra reputacja wśród społeczności. Znajomość podstawowych komend Administratorskich. Znajomość regulaminu. Posiadanie mutacji. Brak konfliktów z Administratorami Мем про японского императора.mp4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papierz Skyhunter Napisano 12 Kwietnia Udostępnij Napisano 12 Kwietnia Nick z serwera:PapierzSkyhunter Imię:Michał Wiek:14 Steam_ID:STEAM_0:1:420501212 Doświadczenie:Duże Znajomość komend admina w skali (1-10):9 Dlaczego akurat Ty masz zostać adminem oraz powiedz kilka zdań o sobie: Mam na imię Michał mam 14 lat pochodzę z Pragi Północ a aktualnie mieszkam w Legionowie .Myślę że zasługuję na posadę administratora ponieważ będąc nawet zwykłą osobą dbam o to żeby inni przestrzegali regulamin i sam staram się go przestrzegać. Codziennie jestem aktywny po parenaście godzin i mam w roli administratora doświadczenie. Ile czasu dziennie możesz poświęcić na serwer?:5-6 godzin Posiadasz sprawny mikrofon?: TAK Akceptacja regulaminu admina/serwera: TAK Kontakt:Discord,Instagram Status Prime?: TAK Potrafię rozpisać demko: TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czupss Napisano 13 Kwietnia Udostępnij Napisano 13 Kwietnia Nick z serwera: czupss Imię: Szymon Wiek: 15 Steam_ID: STEAM_1:0:529675597 Doświadczenie: jestem nowy lecz chciałbym spróbować się w tej roli Znajomość komend admina w skali (1-10): 4 Dlaczego akurat Ty masz zostać adminem oraz powiedz kilka zdań o sobie: Chciałbym zostać adminem ponieważ chciałbym pilnować servera i pomagać ludzią gdyby mieli jakiś problem Ile czasu dziennie możesz poświęcić na serwer?: mniej więcej 3h Posiadasz sprawny mikrofon?: [ TAK / NIE ] TAK Akceptacja regulaminu admina/serwera: [ TAK / NIE ] TAK Kontakt: Steam,forum,discord Status Prime?: [ TAK / NIE ] TAK Potrafię rozpisać demko: [ TAK / NIE ] TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIKUS Napisano 14 Kwietnia Udostępnij Napisano 14 Kwietnia Nick z serwera: Mikuś Imię: Mikołaj Wiek: 14 Steam_ID: STEAM_1:1:634326590 Doświadczenie: Byłem pare razy adminem Znajomość komend admina w skali (1-10): 4 Dlaczego akurat Ty masz zostać adminem oraz powiedz kilka zdań o sobie: Chciałbym pomagać adminom i pilnować serwera Ile czasu dziennie możesz poświęcić na serwer?: 3-4h Posiadasz sprawny mikrofon?: [ TAK / NIE ] tak Akceptacja regulaminu admina/serwera: [ TAK / NIE ] tak Kontakt: dc stream Status Prime?: [ TAK / NIE ] nie Potrafię rozpisać demko: [ TAK / NIE ] tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi