Urlopowicz Houdini Napisano 15 Kwietnia Urlopowicz Udostępnij Napisano 15 Kwietnia Poszukujemy Adminów !!! Czas aby Nasz Discord zaczął żyć, a do tego potrzeba administracji Zapraszam wszystkich do składania podań! WYMAGANIA: -15 Lat -minimalna wiedza na temat discorda -chęci Wzór: Nick z serwera: Imię: Wiek: Posiadasz sprawny mikrofon (TAK/NIE): Znajomość serwera (w skali 0-10): Czy pełniłeś już funkcję Admina DC? (TAK/NIE): Dlaczego ty?: Parę słów o sobie: Akceptuje regulamin Discorda (TAK/NIE): Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonToreto Napisano 15 Kwietnia Udostępnij Napisano 15 Kwietnia Nick z serwera:Kajszi Imię:Eryk Wiek:16 Posiadasz sprawny mikrofon (TAK/NIE):Tak Znajomość serwera (w skali 0-10):4 Czy pełniłeś już funkcję Admina DC? (TAK/NIE):Tak Dlaczego ty?:wiadomo wiek mutacja miły sczery i ogólnie nie mam kija Parę słów o sobie: Siema mam na imię eryk jestem osobą skromną lecz bogatą Lubie się śmiać i grać na serwerowni bo bardzo miła atmosfera Akceptuje regulamin Discorda (TAK/NIE):TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciastek Napisano 18 Kwietnia Udostępnij Napisano 18 Kwietnia Nick z serwera: Ciastek Imię: Marcin Wiek: 15 Posiadasz sprawny mikrofon (TAK/NIE): Tak Znajomość serwera (w skali 0-10): 3 Czy pełniłeś już funkcję Admina DC? (TAK/NIE): Tak Dlaczego ty?: Jestem miły, szczery i spokojny. Nie wyzywam lecz pocieszam :> Parę słów o sobie: Jestem Marcin, lubię chodzic na zapasy i grać w CS:GO lub Valoranta. Akceptuje regulamin Discorda (TAK/NIE): Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KacperBkr Napisano 3 Maja Udostępnij Napisano 3 Maja Nick z serwera: Kacper_Bkr#5629 Imię: Kacper Wiek: 19 Posiadasz sprawny mikrofon (TAK/NIE): Tak Znajomość serwera (w skali 0-10): 7 Czy pełniłeś już funkcję Admina DC? (TAK/NIE): Tak Dlaczego ty?: Chciałbym zostać administratorem, ponieważ lubię pomagać innym oraz trzymać porządek! Parę słów o sobie: Witam, nazywam się Kacper, mam 19 lat i pochodzę z Łasku, posiadam własną firmę budowlaną, mam dwoje dzieci syna i córkę, wolnej chwili spędzam czas z rodziną albo majsterkuje w samochodzie.. Moje hobby to motoryzacja <3 Akceptuje regulamin Discorda (TAK/NIE): Tak AJAJAJAJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi