Mateusz Napisano 24 Kwietnia Udostępnij Napisano 24 Kwietnia (edytowane) Nick z serwera:🄼🄰🅃🄴🅄🅂🅉 imię:Mateusz Wiek: 16 steamID: STEAM_0:1:553446801 czas spędzony na serwerze :https://www.gametracker.com/player/🄼🄰🅃🄴🅄🅂🅉/145.239.19.183:28015 doświadczenie :byłem adminem na tym samym serwerze przez podajże nie cały tydzień znajomość komend admina w skali (1-10): 7 dlaczego akurat ty masz zostać adminem: Mam na imię Mateusz interesuje się tuningami (gówno send) , w wolnych chwilach gram w Counter Strike'a na świetnym serwerze jakim jest only mirage .Chcę zostać adminem ,żeby pomóc aktualnym adminom , zwalczać zło i dodać świeżości na całym CS-ZONE Ile czasu dziennie możesz poświęcić na serwer?: 2-3h w weekendy 3-5h Posiadasz sprawny mikrofon?: [ TAK / NIE ] Tak Akceptacja regulaminu admina/serwera: [ TAK / NIE ] Tak Kontakt:Discord,fb,teamspeak,instagram Status Prime?: [ TAK / NIE ] Tak Potrafię rozpisać demko: szybko się uczę Edytowane 24 Kwietnia przez Bozydar 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Im_Poczciwyy Napisano 24 Kwietnia Udostępnij Napisano 24 Kwietnia -demo - podanie -praktycznie całe skopiowane z poprzedniego - demko - aktywność Na nie 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IzI Napisano 24 Kwietnia Udostępnij Napisano 24 Kwietnia (edytowane) -podanie / skopiowane z poprzedniego -demko - aktywnosc / nie widzialem cie od dluzszego czasu na serwerze Jestem na NIE Edytowane 24 Kwietnia przez Bozydar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
27.naur Napisano 25 Kwietnia Udostępnij Napisano 25 Kwietnia Plusy: GT Wiek Prime Znajomość SM/komend Doświadczenie +/- Minusy: Demko Aktywność Podanie (jedynie kwestia rozpisania się tak to nawet ok) Aktywność da się nadrobić, podanie nie jest jakieś złe, ale mogłeś się bardziej rozpisać. Doświadczenie jak i wcześniej wymienioną aktywność da się nadrobić podczas adminowania. Demko to prosta rzecz, więc się jej szybko nauczysz. Życzę powodzenia. Za okresem próbnym. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Globalny Moderator Bozydar Napisano 25 Kwietnia Globalny Moderator Udostępnij Napisano 25 Kwietnia Podanie zostało rozpatrzone pozytywnie Jeżeli nie zgadzasz się z podjętą decyzją, zgłoś ten post 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi