Ciastek Napisano 30 Kwietnia Udostępnij Napisano 30 Kwietnia (edytowane) Imię: Marcin Wiek: 15 Opisz swoją osobę: Cześć, jestem Marcin mam 15 lat. W wolnym czasie siedze na forum, teamspeaku czy Discordzie. Lubię chodzić na zapasy, teakwondo i basen. :> Co cię skłoniło do napisania podania?: Skłoniło mnie to że jest otwarta rekrutacja, żadnego redaktora i chciałbym pomagać Houdiniemu. Dlaczego ty?:Wydaje mi się że jestem odpowiednią i odpowiedzialną osobą ponieważ jestem aktywny na forum, codziennie dodaje jakieś posty oraz udzielam się na chatboxie. Pisałeś już kiedyś artykuły/robiłeś wywiady?: Jeszcze nie. Jakimi działami chciałbyś/aś się zająć?: Do ustalenia. Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: 3-6 godzin dziennie. Ortografia [1/10]: 7-8 Link do minimum 3 prac: Edytowane 30 Kwietnia przez Bozydar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Globalny Moderator Bozydar Napisano 30 Kwietnia Globalny Moderator Udostępnij Napisano 30 Kwietnia + wolne stanowisko + potrzeba aktywnych ludzi na tym stanowisku + prace Jestem za daniem szansy. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Urlopowicz Marves Napisano 1 Maja Urlopowicz Udostępnij Napisano 1 Maja - Podanie, ortografia - Prace mają być Twoje, a nie wklejone 1:1 z internetu, (np. artykuł, recenzja, wywiad) - Co do kartki z kalendarza, to ona nawet nie wygląda - Popracuj nad formatowaniem tekstu, bo u Ciebie to leży, (czcionka, kolorystyka, wielkość) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Urlopowicz Marves Napisano 1 Maja Urlopowicz Udostępnij Napisano 1 Maja Podanie zostało rozpatrzone negatywnie! Jeżeli nie zgadzasz się z podjętą decyzją, zgłoś ten post Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi