jbzdyyy Napisano 10 Maja Udostępnij Napisano 10 Maja Nick z serwera: jbzdyyy Imię: Igor Wiek: 15 Steam_ID: STEAM_0:1:553933620 Czas spędzony na serwerze (LINK-GT):https://www.gametracker.com/player/Jbzdyyy/145.239.19.183:28015/ Doświadczenie: Dobre Znajomość komend admina w skali (1-10): 6 Dlaczego akurat Ty masz zostać adminem oraz powiedz kilka zdań o sobie: Jestem Igor, mam 15 lat. Mieszkam w województwie Wielkopolskim. Interesuje się muzyką, gram na 3 instrumentach. W wolnych chwilach gram w Counter Strike'a. Znam obowiązki admina i będę starał się je wykonywać. Ile czasu dziennie możesz poświęcić na serwer?: każdą wolną chwilę czyli ok. 2h dziennie, a w weekendy trochę więcej Posiadasz sprawny mikrofon?: [ TAK / NIE ] tak Akceptacja regulaminu admina/serwera: [ TAK / NIE ] tak Kontakt: discord: jbzdyyy#1530, fb, ig, snap, forum, mogę zalożyć team speake'a 3 Status Prime?: [ TAK / NIE ] tak Potrafię rozpisać demko: [ TAK / NIE ] tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Urlopowicz Houdini Napisano 10 Maja Urlopowicz Udostępnij Napisano 10 Maja Za okresem próbnym +SM +/- Wiek +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
27.naur Napisano 11 Maja Udostępnij Napisano 11 Maja Podanie ok, Wiek +/-, Doświadczenie ,,dobre" - czyli? Za próbnym 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Globalny Moderator Bozydar Napisano 11 Maja Globalny Moderator Udostępnij Napisano 11 Maja Podanie zostało przyjęte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi