LexiS Napisano 11 Maja Udostępnij Napisano 11 Maja (edytowane) Nick z serwera: Lex1$ Imię:Julek Wiek:19 Steam_ID:76561198974858456 Czas spędzony na serwerze (LINK-GT):https://www.gametracker.com/server_info/145.239.19.183:28015/top_players/?query=Lex1%24 Doświadczenie: wysokie Znajomość komend admina w skali (1-10): 9/10 Dlaczego akurat Ty masz zostać adminem oraz powiedz kilka zdań o sobie: nazywam się Julek jestem z Sanoka, mam 19 lat jestem prograczem w league of legends und FIFA. Zależy mi na adminie ponieważ chcę pilnować porządku na serwerze i wrócić na poważnie do tej gry komputerowej Ile czasu dziennie możesz poświęcić na serwer?: 1.5h minimum Posiadasz sprawny mikrofon?: [ TAK / NIE ] tak Akceptacja regulaminu admina/serwera: [ TAK / NIE ] tak Kontakt: to co na profilu Status Prime?: [ TAK / NIE ]tak Potrafię rozpisać demko: [ TAK / NIE ] możliwe że coś pamiętam, musiałbym przypomnieć sobie Edytowane 11 Maja przez LexiS 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Napisano 11 Maja Udostępnij Napisano 11 Maja +doświadczenie +Sanok + Kojarzę cię z tego co pamiętam to kiedyś grałeś na serwerze +Znajomość komend +Wiek Trochę godzin zrobić na serwerze i jestem za przyjęciem na okres próbny 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Im_Poczciwyy Napisano 11 Maja Udostępnij Napisano 11 Maja +wiek +Doświadczenie - aktywność w ostatnim czasie Mam nadzieję że tym razem będziesz pamiętał o serwie nie tak jak ostatnim razem :P Na okres probny 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szewcuuu Napisano 12 Maja Udostępnij Napisano 12 Maja +wiek +doświadczenie + status prime i sprawny mikrofon - ostatnio rzadko widuje cię na serwerze choć kiedyś dało się ciebie zauważyć codziennie jeśli poprawisz aktywność to będzie git Jestem za okresem próbnym Powodzenia! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
27.naur Napisano 12 Maja Udostępnij Napisano 12 Maja +wiek podanie nawet +doświadczenie aktywność da się nadrobić Widziałem Cię pare razy w akcji, więc jestem jak najbardziej na tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Globalny Moderator Bozydar Napisano 12 Maja Globalny Moderator Udostępnij Napisano 12 Maja Podanie zostało przyjęte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi