xDD Napisano 2 Października 2020 Udostępnij Napisano 2 Października 2020 Twój nick: :3 Nick admina banującego: matcik Data/Mapa: awp ice SteamID:STEAM_1:1:538755279 Serwer na którym zostałeś zbanowany : awp Opis sytuacji: nie wiem gralem se i wyrwalem bana za darmo Długość bana : na zawsze 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xDD Napisano 2 Października 2020 Autor Udostępnij Napisano 2 Października 2020 tera wbilem nie wiem z automatu ub dostalem huj wie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xDD Napisano 2 Października 2020 Autor Udostępnij Napisano 2 Października 2020 o tera znowu bana dostalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xDD Napisano 2 Października 2020 Autor Udostępnij Napisano 2 Października 2020 XD tera ban za aimbot na 3 minuty xDDDDDDDDDDDDDDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matcik Napisano 2 Października 2020 Udostępnij Napisano 2 Października 2020 Po co tyle spamu? Dostałeś bana, ponieważ było widać WH. Skonsultowałem się z innymi administratorami i to potwierdzili. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matcik Napisano 2 Października 2020 Udostępnij Napisano 2 Października 2020 @ xDD masz coś na swoją obroną? Jeżeli chcesz/wymagasz to skontroluję i obejrze demko jeszcze raz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HromaK Napisano 2 Października 2020 Udostępnij Napisano 2 Października 2020 @ Matcik rozpisz demko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matcik Napisano 2 Października 2020 Udostępnij Napisano 2 Października 2020 • Aktualnie nie ma mnie przy stacjonarnym sposobie sprawdzenia demko. Mogę rano, lecz po sprawdzeniu ciebie, z „kontrolą” z adminami wywnioskowałem, po grze, że posiadasz WallHack. Wiedziałeś wiele rzeczy, których nie powinieneś. Grałeś dobrze, ale było „widać”, że wiedziałeś zbyt dużo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HromaK Napisano 2 Października 2020 Udostępnij Napisano 2 Października 2020 (edytowane) @ xDD Kiedy dostałeś bana? Godzina* Edytowane 2 Października 2020 przez HromaK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikey Napisano 4 Października 2020 Udostępnij Napisano 4 Października 2020 Gracz zostaje odbanowany , ponieważ admin nie rozpisał demka UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikey Napisano 4 Października 2020 Udostępnij Napisano 4 Października 2020 Z pozdrowieniami, Administracja Cs-Zone.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi