Stanleyi Napisano 30 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2022 (edytowane) Nick z serwera:Stanley Imię:Stachu Wiek:14 Steam ID:1288024270 Czas spędzony na serwerze (LINK - GT): nie wiem jak to się robi xd Doświadczenie: Byłem adminem na om Znajomość komend admina w skali 0-10 [KLIK]: 4-5 Dlaczego Ty? (prosimy o dłuższą wypowiedź 2-3 zdania): nie wiem bo jest lato i nie mam czym się zająć. Ile czasu dziennie możesz poświęcić na serwer?:2-3 Posiadasz sprawny mikrofon? [TAK / NIE]: Tak Akceptujesz regulamin serwera, taryfikator? [TAK / NIE]: Tak Kontakt: dc- Stanley#6211 Konto Prime? [TAK / NIE]: Tak Potrafię rozpisać demko [TAK / NIE]: Tak chyba Edytowane 30 Czerwca 2022 przez Bozydar 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naur Napisano 30 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2022 Generalnie GT to mega minus ,,byłem adminem na om" a nie umiesz GT dać? No ok Wiek nie gra roli, jak ogarniasz git Prime/Demko +? Krótkie podanie. Generalnie troche leniwy jesteś, ale znam Cię i rozmawiałem z tobą nie raz na teamspeak'u i wiem, że się starasz więc dam Ci szanse, nie zmarnuj jej bo drugiej nie będzie... Gratulacje, napisz do mnie na pv dc: .naur#1819 Steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naur Napisano 30 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2022 Podanie zostało przyjęte. Steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi