naur Napisano 7 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2022 (edytowane) Co twoim zdaniem jest dobre, a co złe na naszym forum? @ Admin [OM #1] @ Admin [1VS1] @ Admin [5vs5] @ Admin Discord @ Opiekun [OM #1] @ Opiekun [5VS5] @ Opiekun [1VS1] @ Użytkownik @ Kobieta @ Urlopowicz @ Strażak Edytowane 7 Lipca 2022 przez Bozydar 3 1 Steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hbb Napisano 7 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2022 Jeszcze do końca się tu nie rozejrzałam, ale da się zauważyć jedną małą rzecz, którą można poprawić. A mianowicie, aby każdy użytkownik miał wciąż rangę użytkownik nadaną, zamiast zabierać ją, gdy ma nadawaną inną. To na pewno by ułatwiło odrobinę pracę osobom, które korzystają z funkcji oznaczania wielu użytkowników. Zamiast oznaczać 10 rang, można oznaczyć jedną. Jeśli jest taka potrzeba, chętnie napiszę to w propozycjach. 3 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bozydar Napisano 7 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2022 Złe: Azor mi nie odpisuje na pw w bardzo istotnej sprawie KaeM obrażony na wieki Dobre: Atmosfera Zapał do pracy 4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Urlopowicz Igor Napisano 7 Lipca 2022 Urlopowicz Udostępnij Napisano 7 Lipca 2022 dobre: -atmosfera -rozrastająca się administracja -różnorodne wydarzenia, konkursy -dobra komunikacja ze społecznością -redakcja złe: -edytuje jak coś mi się przypomni 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czupss Napisano 7 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2022 (edytowane) Dobre : Bozydar jest gitem edit: cala administracja to gity Edytowane 7 Lipca 2022 przez Czupss TAK 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bbno Napisano 7 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2022 GM 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FuriousssCichyy Napisano 7 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2022 (edytowane) dobre: za niedługo wbijam s6 złe: dopiero w niedzielę następnego tygodnia jk. dobre: zgrywająca się administracja złe: nie ma 😇 Edytowane 7 Lipca 2022 przez FuriousssCichyy bo tak 🙆 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanleyi Napisano 8 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2022 złe: że bożydar chce mnie wyruchać dobre: fajna atmosfera i ludzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bozydar Napisano 9 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2022 Temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi