Stanleyi Napisano 25 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2022 (edytowane) Nick z serwera: Stanley Imię: Stanisław Wiek: 14 Steam_ID: 1288024270 https://steamcommunity.com/id/czupapimunianio/ Czas spędzony na serwerze (LINK-GT): https://www.gametracker.com/player/stanley/145.239.19.183:28015/ Doświadczenie: Byłem wcześniej adminem Znajomość komend admina w skali (1-10): 4,5 - 10 Dlaczego akurat Ty masz zostać adminem oraz powiedz kilka zdań o sobie: Ponieważ, interesuje mnie bycie adminem w na tym serwerze. Jestem osobą miłą i szczerą do innych, interesuje się komputerami i grami, też gram oprócz csa w robloksa i btd6, lubię oglądać youtube, a mim ulubionym youtuberem jest Pokój Wytrzeźwień, nagrywa VR i inne fajne gry. Ile czasu dziennie możesz poświęcić na serwer?: 2-3 Posiadasz sprawny mikrofon?: [ TAK ] Akceptacja regulaminu admina/serwera: [ TAK ] Kontakt: forum, steam , discord , facebook Status Prime?: [ TAK ] Potrafię rozpisać demko: [ TAK ] Edytowane 25 Lipca 2022 przez Bozydar 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kSr Napisano 25 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2022 (edytowane) + gt - klamstwo ze jestes mily ;d - znajomosc komend 6 by bylo git + czas ktory mozesz poswiecic + demko + rozpoznawalnosc na serwerze - podanie pisane na szybko ;p na tak, okres probny Edytowane 25 Lipca 2022 przez kSr blad 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FuriousssCichyy Napisano 25 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2022 (edytowane) Cześć 👋 no to tak.. -no średnio miły jesteś, lekko coś to cuchnie... +aktywność +kontakt -znajomość komend +prime +mikrofon +/-z tym rozpisaniem to raczej bym polemizował +czas na serwer Najbardziej byłbym ciekawy czy byś potrafił się wyrobić w godzinach, głosowaniach jako admin om1 i 5vs5 na raz. Co do komend i ewentualnie rozpisania demka - data 31.07 w niedzielę zweryfikuje, pozdrawiam, cichutki 🤙 Edytowane 25 Lipca 2022 przez FuriousssCichyy 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naur Napisano 25 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2022 Miłą?- Jak śpisz (być może) - Podanie we mnie to brzydkie - Nie znasz komend? Potem będzie, że ja Ci nic nie mówię, ale to ty nawet słowem się nie odezwiesz do mnie gdy czegoś nie wiesz. Doświadczenie ,,byłem..." już wyleciałeś? demko/prime/gt+ Regulamin +/- (dość często nie wiesz za co bądź na jaki okres/czas banować/mutować/gagowac danego osobnika) Szczery aż do bólu +/- Idzie z tobą normalnie czasami pogadać +/- Dla mnie - poducz się komend, zacznij trochę bardziej z kulturą (nie mówię, że do grona osób z twoich znajomych) ale po prostu. Jak się poduczysz i trochę zmienisz nastawienie to ok. Steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Urlopowicz Igor Napisano 26 Lipca 2022 Urlopowicz Udostępnij Napisano 26 Lipca 2022 Podanie zostało przyjęte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi