Lolcia Napisano 1 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2022 Hejka z tej strony Martyna mam 29 lat pochodzę z woj. małopolskiego. Aktualnie zajmuje się wychowaniem syna ( lat 7). Jestem osobą dość pozytywna tak mi się wydaje hahha ale czasami upierdliwą ( jak to ludzie samami sądzą ). Witam wam serdecznie i pozdrawiam :) 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bozydar Napisano 1 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2022 Cześć i czołem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kSr Napisano 1 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2022 Hejka tu lenka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Marves Napisano 1 Sierpnia 2022 Administrator Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2022 Witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naur Napisano 1 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2022 Witamy Steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alojz Napisano 1 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2022 Cześć. Ratowanie ludzi to moja pasja miło cie poznać 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alojz Napisano 6 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2022 Użytkownik został przywitany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi