Dyniak Napisano 5 Października 2020 Udostępnij Napisano 5 Października 2020 Imię:JakubWiek:18Opisz swoją osobę:Jestem super fajny interesuje sie forum ucze sie i pracuje pisze slabe podania ale mam duzo checi w wolnym czasie siedze na ts i forum i mysle co tu zrobic zeby forum rozkrecić, jestem mily, sympatyczny oraz chetny do wspołpracy (Znacie mnie misie ❤️ ) Jaką dyscypliną sportową chciałbyś się zająć?:E-sport głównie csgo / piłka nożna Masz jakieś doświadczenie na stanowisku typera, betujesz mecze?: Betuje sobie wielkie eventy w cs nic wielkiego ale staram sie nie wypasc z tematuIle czasu poświęcasz na forum dziennie?: Ile moge robie duzo na forum i staram sie nawiazac jak najlepszy kontakt ze spolecznosciaPrzekonaj nas do siebie [Dłuższa wypowiedź]: Staram sie jak moge. Robie wszystko zeby pomóc na forum staram sie byc aktywny oraz przyciagac graczy robie reklamy na streamach oraz zapraszam swoich znajomych na forum. Duzo nie musze pisac bo mnie znacie juz ❤️ Kontakt:Fb/steam/ts/forum 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bozydar Napisano 5 Października 2020 Udostępnij Napisano 5 Października 2020 +aktywność na forum +brakuje Typera z wielką ilością dodawanych zawartości +chęci +wiek +/-podanie Jestem jak najbardziej na Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RdN Napisano 5 Października 2020 Udostępnij Napisano 5 Października 2020 Z pozdrowieniami, Administracja Cs-Zone.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi