moNESY223 Napisano 23 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2022 (edytowane) Twój nick:m0NESY Nick admina banującego: The Babolek Data/Mapa:23.08 22r. mirage Steam_ID:STEAM_1:0:218901559 Serwer na którym zostałeś zbanowany:OM Opis sytuacji: grałem sobie na serwie i dostałem bana za nic Długość bana:na zawsze Edytowane 23 Sierpnia 2022 przez kSr 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FuriousssCichyy Napisano 23 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2022 @ Babol 48h kekw 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Babol Napisano 24 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2022 (edytowane) 1 Przyznałeś się do posiadania Haksów( Jest dużo świadków i ty o tym bardzo dobrze wiesz, podobno jeden ze świadków posiada takie nagranie) 2 Dużo osób jest świadkiem że na naszych kochanych serwerach ciągle otwierasz tabele a na mm jak grasz z nami to ciągle zamykasz (i dlatego połykasz) 3 Tadzika Jego częste akcje są bardzo dziwne na przykład ( Ciągnięcie celownika przez ścianę/smoke prosto na przeciwniku ) Wychodzenie prosto wcelowany w przeciwnika głowę . 4 Nie jestem jedyna osobą która myśli ze nasz oskarżony ma haksy myśli tak Dużo Graczy serwera Edytowane 24 Sierpnia 2022 przez Babol 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moNESY223 Napisano 24 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2022 1 minutę temu, Babol napisał: 1 Przyznałeś się do posiadania Haksów( Jest dużo świadków i ty o tym bardzo dobrze wiesz, podobno jeden ze świadków posiada takie nagranie) 2 Dużo osób jest świadkiem że na naszych kochanych serwerach ciągle otwierasz tabele a na mm jak grasz z nami to ciągle zamykasz (i dlatego połykasz) 3 Monessa częste akcje są bardzo dziwne na przykład ( Ciągnięcie celownika przez ścianę/smoke prosto na przeciwniku ) Wychodzenie prosto wcelowany w przeciwnika głowę . 4 Nie jestem jedyna osobą która myśli ze nasz oskarżony ma haksy myśli tak Dużo Graczy serwera 2. na serwerze idzie mi lepiej ponieważ jest tick.128 a na mm 64 oraz na serwerze mam vipa który daje super przywileje. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Kamil Napisano 24 Sierpnia 2022 Właściciel Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2022 18 minut temu, Babol napisał: 1 Przyznałeś się do posiadania Haksów( Jest dużo świadków i ty o tym bardzo dobrze wiesz, podobno jeden ze świadków posiada takie nagranie) 2 Dużo osób jest świadkiem że na naszych kochanych serwerach ciągle otwierasz tabele a na mm jak grasz z nami to ciągle zamykasz (i dlatego połykasz) 3 Tadzika Jego częste akcje są bardzo dziwne na przykład ( Ciągnięcie celownika przez ścianę/smoke prosto na przeciwniku ) Wychodzenie prosto wcelowany w przeciwnika głowę . 4 Nie jestem jedyna osobą która myśli ze nasz oskarżony ma haksy myśli tak Dużo Graczy serwera To nie jest rozpiska demka 1 2 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Administrator Bozydar Napisano 25 Sierpnia 2022 Junior Administrator Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2022 Gracz został odbanowany. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi