Myslidar Napisano 10 Października 2020 Udostępnij Napisano 10 Października 2020 Imię:Bartek Wiek:15 Opisz swoją osobę : Hej jestem Bartek. Mam 15 lat. Nie jestem jakiś niesamowity, ale potrafię słuchać innych, staram się być dobry dla innych, towarzyski, przyjacielski, mający wiele pomysłów 🙂 czasem nieśmiały a czasem szalony, bardzo lubię sport :). Bardzo łatwo nawiązuje kontakt z innymi ludźmi. Uwielbiam pomagać ludziom w ich problemach i je rozwiązywać. Co cię skłoniło do napisania podania?:Bardzo lubię pisać oraz komentować różne posty oczywiście w pozytywny sposób nigdy nie poniżam. Oraz staram się zachęcać inne osoby do robienia tego, co lubą robić. Dlaczego ty?:Chciałem pomóc w rozwoju forum oraz w przygotowywaniu jakiś ciekawych tematów. Pisałeś już kiedyś artykuły/robiłeś wywiady?:Byłem już kiedyś redaktorem na jednej z sieci serwerów, ale zrezygnowałem, ponieważ zaczęła się wytwarzać nieprzyjemna atmosfera bylem tam redaktorem około pół roku. Chcę do tego powrócić, bo tęsknię za tym. 😞 Chciałbym zacząć wszystko od nowa. 🙂 Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?:2godz około zależy od tego, czy ludzie coś piszą i czy mam czas. Czytam i pisze komętuje jak mi się spodobają posty, nigdy nie krytykuje innych osób. Ortografia [1/10]:[7/10] Link do minimum 3 prac: Pisałem różne wywiady np.: o tym, jak kiedyś na ulicy spotkałem Jarka Pashe i co mi powiedział i jak przebiegała nasza rozmowa. Myślę, że na naszym forum bym pisał również ciekawe sytuację i komentował różne wydarzenia. Oraz typował wyniki e-sportowe i sportowe 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bozydar Napisano 10 Października 2020 Udostępnij Napisano 10 Października 2020 +podanie +chęci +wiek +przyda się większy ruch w kąciku Typera oraz więcej dodawanych zawartości - popraw aktywność na forum Jestem za okresem próbnym. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kawusia Napisano 10 Października 2020 Udostępnij Napisano 10 Października 2020 +wiek +podanie -aktywnosć na forum popraw godzinki :) +chęci poza tym wszystko oki okres próbny dla chłopaka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RdN Napisano 11 Października 2020 Udostępnij Napisano 11 Października 2020 Z pozdrowieniami, Administracja Cs-Zone.pl 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi