exotic Napisano 24 Września 2022 Udostępnij Napisano 24 Września 2022 (edytowane) Wymagania: Regularna aktywność na forum. + Brak warnów na koncie. + Znajomość regulaminu Discorda. + Wiek 16+ (możliwe wyjątki). + Aktywność na Discordzie. +/- (Staram się ale mało osób generalnie jest tam aktywnych) Dobry kontakt z administracją. + Stosowny poziom kultury osobistej. + Chęć niesienia pomocy innym. + Motywacja do pracy. + Umiejętność posługiwania się Discord. + Wzór: Nick z serwera: exotic#7212 Imię: Adrian Wiek: 16 Posiadasz sprawny mikrofon (Tak/Nie): Tak Unikalne ID: 945639563815161876 Znajomość serwera (w skali 0-10): Czy pełniłeś funkcję Admin Discord (Tak/Nie): Tak Dlaczego Ciebie mamy przyjąć na stanowisko?: Jestem dosyć doświadczonym użytkownikiem Discorda ponieważ od 2016 przewinęło mi się z 8 kont i od tego roku zacząłem (2016) korzystać z platformy Discord. Jestem miły, spokojny, kulturalny oraz potrafie trzymać swoje nerwy na wodzy. Posiadam dobry kontakt z administracją i moderacją. Parę słów o sobie: Jestem Adrian, mam 16 lat lubię gry oraz sport. Zajmuję się programowaniem w języku JavaScript, tak jak u góry jestem miły,spokojny jak i opanowany. Lubie uprawiać sport oraz różnego rodzaju jego dziedziny. Jestem pomocny w wielu sprawach i czuję chęć do pomocy. Akceptujesz regulamin Discord (Tak/Nie): Tak Edytowane 24 Września 2022 przez exotic 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
27.naur Napisano 25 Września 2022 Udostępnij Napisano 25 Września 2022 na tak; -dobra dusza -wiek -aktywność -kultura osobista Powodzenia 1 1 1312 ❤ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Marcin3k Napisano 25 Września 2022 Moderator Udostępnij Napisano 25 Września 2022 Pozytywy: -wiek -udzielasz się na forum jak i discordzie -duża aktywność na forum, z tego co widzę Negatywy: -krótki staż na forum Nie widzę, do tej pory przeciwwskazań co do twojej posady. Niech się wypowie reszta administracji i moderacji. Z mojej strony życzę powodzenia :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Marcin3k Napisano 26 Września 2022 Moderator Udostępnij Napisano 26 Września 2022 (edytowane) Podanie zostało przyjęte. Okres próbny 2 tygodnie Edytowane 26 Września 2022 przez Str1k3r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi