Właściciel Bozydar Napisano 22 Sierpnia 2020 Właściciel Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2020 Nick z serwera: Bo✞ydarImię:DavidWiek:18Steam ID: STEAM_1:0:551166242Czas spędzony na serwerze (GT): https://www.gametracker.com/player/Bo✞ydar/145.239.26.143:27030/Doświadczenie:Byłem adminem na kilku serwerach i mam bagaż doświadczeń w tym fachu.Znajomość komend admina : 7Dlaczego akurat Ty masz zostać adminem oraz powiedz kilka zdań o sobie: Uważam,że czas jaki spędzam oraz doświadczenie w sprawach rozpoznawania cziterów jest na wysokim poziomie i myślę,że nadawałbym się na te stanowisko. Potrafię odróżnić gracza czystego od gracza wspomagającego się. A teraz trochę informacji o mojej osobie. Jestem David - mówią na mnie przeważnie Dave , jestem z rocznika 2002 r, mam ukończone 18 lat, mieszkam w Poznaniu w województwie Wielkopolskim. Moje zainteresowania to między innymi sport ( piłka nożna,koszykówka oraz piłka ręczna), e-sport, rodzaj muzyki jakiego słucham- Rap, Hip Hop , Trap oraz Disco Polo. Pasjonuję się też samochodami sportowymi,szybkimi w większym kontekście Drift Aut i tego typu klimaty.Ile czasu dziennie możesz poświęcić na serwer?: 3-5 hPosiadasz mikrofon?: [ TAK / NIE ] Tak posiadam sprawny mikrofon.Akceptacja regulaminu admina/serwera: AkceptujęKontakt:Steam, FB , Instagram, Ts, forum.Konto Prime?: [ TAK / NIE ] TAK 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sh0ck. Napisano 22 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2020 + Wiek - GameTracker - Podanie + Prime yyy... jestem za okresem próbnym. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikey Napisano 22 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2020 +wiek +podanie +/-gt do nadrobienia Jestem za okresem próbnym 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szyna Napisano 22 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2020 Wiek + Podanie + GT +/- Chęci + Sm + Prime + Jestem na TAK 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RdN Napisano 23 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2020 Podanie PRZYJĘTE "Jeśli nie zgadzasz się z tym postem - zgłoś go, a administrator lub moderator rozpatrzy go ponownie." Z pozdrowieniami, Administracja Cs-Zone.pl 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi