RdN Napisano 14 Października 2020 Udostępnij Napisano 14 Października 2020 Jak pewnie zauważyliście udostępniliśmy nowy styl forum. Podzielcie się z nami opinią na temat odświeżonego wyglądu w poście poniżej 🙂 Możecie też zgłaszać wykryte przez Was błędy. Wzór do zgłaszania błędów: Miejsce wystąpienia błędu - Krótki opis - Z pozdrowieniami, Administracja. 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudłaty Napisano 14 Października 2020 Udostępnij Napisano 14 Października 2020 (edytowane) Jak dla mnie bardzo dobre odświeżenie forum i styl który może być "świeży" przez lata gdyż nie jest to stały szablon tylko w niektórych miejscach ruchomy. Jak dla mnie zmiana na + Edytowane 14 Października 2020 przez Kudłaty 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matcik Napisano 14 Października 2020 Udostępnij Napisano 14 Października 2020 • Wow! Tylko zobaczyłem, że jest inaczej i SZOK! 😱🤩 Jeszcze widzę, błędy styliczne na telefonie teraz ( źle przemieszczone przyciski, nałożone na siebie napisy ). Uważam, że ta zmiana jest na wielki +! Pozdrawiam 💪 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szyna Napisano 14 Października 2020 Udostępnij Napisano 14 Października 2020 Według mnie zmiana mało potrzebna, ale na plus. Nowy i odświeżony wygląd dla oczu, zawsze mile widziany. 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlancioR Napisano 16 Października 2020 Udostępnij Napisano 16 Października 2020 No forum lepiej wygląda z szablonem od razu się rzuca w oczy Ps: możecie naprawić muzyczkę na profilu bo chyba nie działa 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi