Bozydar Napisano 16 Października 2020 Udostępnij Napisano 16 Października 2020 (edytowane) Fame MMA 8 Walki w Oktagonie już coraz bliżej, więc stwierdziłem, że chcę poznać Wasze typowania walk. A oto karta walk: ★Kacper Blonsky vs Marcin Dubiel ★Kasjusz DON KASJO vs Marcin Najman ★Filip FILIPEK Marcinek vs Michał SOBOTA Sobolewski ★Amadeusz FERRARI Roślik vs Maksymilian WIEWIÓR Wiewiórka ★Paweł TYBORI Tyburski vs Gabriel ARAB Al-Sulwi ★Piotr SZELI Szeliga vs Piotr BESTIA Piechowiak Moje typowania zawodników, które wyjdą z Oktagonu zwycięsko: ★Kacper Blonsky ★Kasjusz DON KASJO ★Michał SOBOTA Sobolewski ★Amadeusz Ferrari ★Tybori ★Bestia Edytowane 25 Października 2020 przez Bo✞ydar 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucyna216 Napisano 16 Października 2020 Udostępnij Napisano 16 Października 2020 Moje Typy: Kacper Blonsky DON KASJO Nie znam ale Filipek był słaby więc: SOBOTA Oboje chu**wi ale ponieważ bardziej nie lubię Ferrariego dam : WIEWIÓR Nie znam więc strzelam: TYBORI Też nie znam więc strzelę: BESTIA 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlancioR Napisano 16 Października 2020 Udostępnij Napisano 16 Października 2020 Moje typy ★Kacper Blonsky ★Kasjusz DON KASJO ★Filip FILIPEK Marcinek ★Amadeusz FERRARI Roślik ★Paweł TYBORI Tyburski ★Piotr SZELI Szeliga 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yngpolonais Napisano 25 Października 2020 Udostępnij Napisano 25 Października 2020 dubiel kasjo sobota ferrari tybori bestia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VakoSss Napisano 25 Października 2020 Udostępnij Napisano 25 Października 2020 Kacper Blonksy Don Kasjo Filipek Ferrari Tybori Bestia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michałek Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 ★Kacper Blonsky ★Marcin Najman ★Michał SOBOTA Sobolewski ★Amadeusz FERRARI Roślik ★Paweł TYBORI Tyburski ★Piotr BESTIA Piechowiak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAMI Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 Kacper Blonsky Kasjo Sobota Ferrari Tybori Bestia 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bozydar Napisano 9 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 9 Lutego 2021 Z pozdrowieniami, Administracja Cs-Zone.pl 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi