sita Napisano 21 Stycznia Udostępnij Napisano 21 Stycznia (edytowane) Twój nick: Sita Nick osoby banującej: Striker Data/Mapa: 21.01.2023 14.48 Steam_ID: STEAM_1:0:235574467 Serwer na którym zostałeś zbanowany: 5v5 Opis sytuacji: Chciałem wejść na serwer ponieważ nigdy na nim nie byłem i dostałem z automatu bana za reklamę racja miałem w nicku nazwe serwera.( nick został zmieniony moja wina) Długość bana: Perm Powód otrzymanego bana: reklama innej sieci Edytowane 21 Stycznia przez sita Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bozydar Napisano 21 Stycznia Udostępnij Napisano 21 Stycznia @ Marcin3k 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin3k Napisano 21 Stycznia Udostępnij Napisano 21 Stycznia Prosze, o odbanowanie tego użytkownika w zwiazku z brakiem możliwości zmiany nicku po wejściu ja serwe 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bozydar Napisano 21 Stycznia Udostępnij Napisano 21 Stycznia @ Marcin3k następnym razem się zastosuj do ostrzeżenia pisemnego w postaci kick'a lub na wiadomości do gracza. Reklamowanie konkurencyjnych sieci serwerów → Kick z ostrzeżeniem pisemnym → Ban na 7 dni → Ban permanentny Leci ub. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bozydar Napisano 21 Stycznia Udostępnij Napisano 21 Stycznia Gracz został odbanowany. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi