Junior Moderator Sick Napisano Niedziela o 10:04 Junior Moderator Udostępnij Napisano Niedziela o 10:04 Imię: Mateusz. Nick: Sick. Wiek:26. Doświadczenie: Doświadczenie mam sporę ponad 16 letnie. Znajomość silnika IPS(1-10): 8. Dlaczego właśnie Ty?: Myślę że jestem osobą doświadczoną na tym stanowisku i poradzę sobie zadaniami, jestem osobą pracowitą. Coś o sobie (min. 3 zdania): Jestem Mateusz mam 26 lat interesuje się sportem jak i historią. Jestem towarzyską osobą lubiącą troszkę po śmiać. Jestem konkretny i zorganizowany. Potrafię zachować dystans emocjonalny wiem, że to ważna cecha Moderatora. Umiem sprawiedliwie, mądrze i bezstronnie podejmować decyzje. Znam bardzo dobrze silnik IPS, ponieważ też pełniłem funkcje Junior Admina na tym silniku. Na co dzień pracuje jak i grywam na serwerze, wolnych chwilach spędzam czas z rodziną. Interesuje się kuchnią azjatycką a od czasu do czasu historią i rapem. Znajomość regulaminu [TAK/NIE]: Oczywiście że znam. Pozdrawiam Serdecznie 2 Gangsta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Virtuoso Napisano Niedziela o 10:34 Udostępnij Napisano Niedziela o 10:34 Jestem jak najbardziej na TAK +Doświadczenie +wiek +IPS +Podanie Znam Wersa nie od dziś więc wiem że jakby dostał range to siedziałby na forum cały czas, widziałem to cały czas na innym forum, bardzo zaangażowany człowiek warty zaufania 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Moderator Marcin3k Napisano Niedziela o 10:58 Junior Moderator Udostępnij Napisano Niedziela o 10:58 PLUSY: Wiek Doświadczenie dużo na + IPS Podanie wpada w oko MINUSY: Malusieńka aktywność na forum ostatnimi czasy INFORMACJE: Po wymienieniu kilku słów na TS3 wydajesz się bardzo ogarniętą i pewną Siebie osobą. Masz troszeczkę małą aktywność ostatnimi czasy, ale przez 48H mam nadzieje, że ją jeszcze poprawisz. FINALNIE: Okres próbny Powodzenia! 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Moderator HaQ Napisano Niedziela o 11:12 Junior Moderator Udostępnij Napisano Niedziela o 11:12 Na TAK +wiek + znajomość IPS + doświadczenie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Igor Napisano Niedziela o 16:31 Moderator Udostępnij Napisano Niedziela o 16:31 (edytowane) Witaj, Plusy: +Wiek +Znajomość IPS +Doświadczenie +Znajomość regulaminu Minusy: -Nie powalająca aktywność na forum Podsumowanie: Twoje podanie wpadło mi w oko. Ostatnim razem gdy komentowałem twoje podanie napisałem, że Cię nie znam oraz zasugerowałem abyś dał poznać się osobom na sieci. Po rozmowie na ts'ie oznajmiam, że jesteś dosyć życzliwą osobą, mogło by się wydawać, że nie będzie z tobą żadnych problemów i miło by się z tobą współpracowało! NA TAK Edytowane Niedziela o 18:28 przez Igor 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Kamil Napisano Poniedziałek o 12:30 Właściciel Udostępnij Napisano Poniedziałek o 12:30 Podanie zostało przyjęte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi