Myszka Minnie Napisano 18 Października 2020 Udostępnij Napisano 18 Października 2020 Twój nick: Myszka Minnie Nick admina banującego: [Only MIrage] [email protected] Data/Mapa:10-18-20 15:36 SteamID: STEAM_1:1:569206138 Serwer na którym zostałeś zbanowany : Only AWP Opis sytuacji:Grałem normalnie. No może nie normlanie, bo od 5 lat gry nudzi mi się i stowrzyłem se konto do smurf i grania for fun. Dzisiaj chyba przesadziłem bo na Waszym serwerze zacząłem se strzelać przez ściany ale te strzały były fartem a czasami to nawet widziałem kogoś np. plecy to chyba można stwierdzić, że wiadomo mniej więcej znajduję się głowa. A admin chyba banując mnie polegał na zeznaniach innych graczy, którzy byli wkurzeni. Dzień temu też miełem taką sytuację któs mówił, że gram na cheatach i chyba też mnie admin sprawdzał i nie dostałem bana. Długość bana : Pernamentny 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszka Minnie Napisano 18 Października 2020 Autor Udostępnij Napisano 18 Października 2020 No pisałem przecież że gram for fun strzelam gdzie popadnie to już nie moja wina że ludzie akurat tam stoja. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszka Minnie Napisano 18 Października 2020 Autor Udostępnij Napisano 18 Października 2020 I proszę nie przekręcać mojego nicku panie adminie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszka Minnie Napisano 18 Października 2020 Autor Udostępnij Napisano 18 Października 2020 8 minut temu, sajmon094 napisał: 2.30- Wallhack 3.16-Dziwne ruchy myszką 4.10-Aimbot, czy zwykły flick? 4.48-Zoomujesz w ściane i strzelasz 6.55-idealny strzał w ściane 8.37-Przeciwnik stał za murkiem nie miałeś prawa go zobaczyć 9.06-perfekcyjny strzał w przeciwnika przez ściane 13.50-13.54-Śledzenie przeciwnika przez ściane 4.24-14.39-Skąd wiedziałeś,że akurat tutaj? 15.45-15.48-Kolejne śledzenie przez ściane 16.56-Perfekcyjny strzał Wspólnie z graczem Crypton oglądaliśmy powtórkę z meczu oraz wspólnie stwierdziliśmy,że gracz o nicku Myszka Miki miał wspomaganie widzenia. "Dziwne ruchy myszką" to człowiekowi np nie może się trząść ręka albo musi coś zrobić innego i myszka się ruszyła? Mapa była taka że wiadomo gdzie można skanować i w każdej rundzie robiłem praktycznie to samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszka Minnie Napisano 18 Października 2020 Autor Udostępnij Napisano 18 Października 2020 5 minut temu, CryptpnV napisał: od 5 lat masz 2 stopień ok twoje ruchy są na poziomie osoby która gra 2 tyg, i co to jest za wytłumaczenie {strzelasz gdzie popadnie} najlepsze jest to że twoje celowanie przez ścianę i strzelanie jest nie mal perfekcyjne Czytaj uważnie bo pisałem że to konto smurf jak chcesz mogę dać linka do konta głównego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszka Minnie Napisano 18 Października 2020 Autor Udostępnij Napisano 18 Października 2020 6 minut temu, CryptpnV napisał: od 5 lat masz 2 stopień ok twoje ruchy są na poziomie osoby która gra 2 tyg, i co to jest za wytłumaczenie {strzelasz gdzie popadnie} najlepsze jest to że twoje celowanie przez ścianę i strzelanie jest nie mal perfekcyjne A i moge się tak ruszać bo miałem rękę złamana która nie jest jeszcze w pełni sprawna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HromaK Napisano 18 Października 2020 Udostępnij Napisano 18 Października 2020 2,30 - Nie widze wh, kolega wychylił i wyglądało na to, że nie zna mapy wystarczająco by wychylać dobrze wcelowanym 3,16 - nie widze nic dziwnego w nich, chował się przd "gradem" przeciwników, a jeśli chodzi o patrzenie w różne strony, najpewniej sądził, że ktoś go chce z tyłu zaatakować 4.10- bardzo podejrzane, faktycznie, ale mógł być to przypadek. "4.48-Zoomujesz w ściane i strzelasz" - jeśli mówiąc to masz na myśli że dziwnie celownik leciał za przeciwnikiem to zgadzam się, ale wh w tej akcji nie widziałem 6.55-moim zdaniem mógł to być przypadek 8.37-nie oddał nawet strzału, w nikogo się nie wcelowywał, nic 9.06-mógł to być przypadek, wcześniej również skanował, w końcu musiało się udać 13.50-13.54-"Śledzenie przeciwnika przez ściane" - wydaje mi się że przez powietrze, na demku go widać 14.24-14.39-"Skąd wiedziałeś,że akurat tutaj?" - nic tutaj nie widzę, twój komentarz mi nie pomaga 15.45-15.48-"Kolejne śledzenie przez ściane" - kolejne śledzenie przez powietrze, na demku widać 16.56-"Perfekcyjny strzał" - chodzi o noscope? w tej rundzie nie ma nic podejrzanego Po obejrzeniu fragmentów podanych przy rozpisce demka i obejrzeniu kilku dodatkowych rund, uważam, że nie ma wystarczająco dużo dowodów na tego gracza. ps. @ Myszka Minnie scanuje z głową (*myśli przy tym) i większość scanów i sytuacji można wytłumaczyć. Nie ma jednoznacznego dowodu. @ sajmon094 jeśli masz jakieś dowody jeszcze na gracza myszke minnie to proszę podeślij je wraz z rozpiską w przeciwnym razie będę zmuszony do odbanowania gracza @ Myszka Minnie 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szyna Napisano 18 Października 2020 Udostępnij Napisano 18 Października 2020 Sprawdzę demko i dam ostateczny werdykt. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szyna Napisano 18 Października 2020 Udostępnij Napisano 18 Października 2020 Po jednej akcji mogę śmiało stwierdzić, że cheatujesz. Nikt z osób angażujących się w rozpisywanie demka nie zaznaczyły jednej, a kluczowej akcji po której można już finalnie wydać werdykt. W 12:00 do 12:04 widać wallhacka, gość stoi na schodkach i nie ma nawet takiej opcji, że w ciągu sekundy uciekłby do respa, jednak ty postanowiłeś nacelować na głowę i "FARTOWNIE" jak 2342149012 razy skanowałeś przez ściane, miałeś nadzieję, że go zabijesz. Ban zostaję. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szyna Napisano 18 Października 2020 Udostępnij Napisano 18 Października 2020 Z pozdrowieniami, Administracja Cs-Zone.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi