Skocz do zawartości

[Zbanowany] Odwołanie od bana

Myszka Minnie

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: Myszka Minnie

Nick admina banującego: [Only MIrage] [email protected]

Data/Mapa:10-18-20 15:36

SteamID: STEAM_1:1:569206138

Serwer na którym zostałeś zbanowany : Only AWP

Opis sytuacji:Grałem normalnie. No może nie normlanie, bo od 5 lat gry nudzi mi się i stowrzyłem se konto do smurf i grania for fun. Dzisiaj chyba przesadziłem bo na Waszym serwerze zacząłem se strzelać przez ściany ale te strzały były fartem a czasami to nawet widziałem kogoś np. plecy to chyba można stwierdzić, że wiadomo mniej więcej znajduję się głowa. A admin chyba banując mnie polegał na zeznaniach innych graczy, którzy byli wkurzeni. Dzień temu też miełem taką sytuację któs mówił, że gram na cheatach i chyba też mnie admin sprawdzał i nie dostałem bana.

Długość bana : Pernamentny

• Lubię to! 1
  • Haha! 1

8 minut temu, sajmon094 napisał:

2.30- Wallhack

3.16-Dziwne ruchy myszką

4.10-Aimbot, czy zwykły flick?

4.48-Zoomujesz w ściane i strzelasz

6.55-idealny strzał w ściane

8.37-Przeciwnik stał za murkiem nie miałeś prawa go zobaczyć

9.06-perfekcyjny strzał w przeciwnika przez ściane

13.50-13.54-Śledzenie przeciwnika przez ściane

4.24-14.39-Skąd wiedziałeś,że akurat tutaj?

15.45-15.48-Kolejne śledzenie przez ściane

16.56-Perfekcyjny strzał

Wspólnie z graczem Crypton oglądaliśmy powtórkę z meczu oraz wspólnie stwierdziliśmy,że gracz o nicku Myszka Miki miał wspomaganie widzenia.

"Dziwne ruchy myszką" to człowiekowi np nie może się trząść ręka albo musi coś zrobić innego i myszka się ruszyła?

Mapa była taka że wiadomo gdzie można skanować i w każdej rundzie robiłem praktycznie to samo.

5 minut temu, CryptpnV napisał:

od 5 lat masz 2 stopień ok twoje ruchy są na poziomie osoby która gra 2 tyg, i co to jest za wytłumaczenie {strzelasz gdzie popadnie} najlepsze jest to że twoje celowanie przez ścianę  i strzelanie jest nie mal perfekcyjne 

Czytaj uważnie bo pisałem że to konto smurf jak chcesz mogę dać linka do konta głównego.

6 minut temu, CryptpnV napisał:

od 5 lat masz 2 stopień ok twoje ruchy są na poziomie osoby która gra 2 tyg, i co to jest za wytłumaczenie {strzelasz gdzie popadnie} najlepsze jest to że twoje celowanie przez ścianę  i strzelanie jest nie mal perfekcyjne 

A i moge się tak ruszać bo miałem rękę złamana która nie jest jeszcze w pełni sprawna.

2,30 - Nie widze wh, kolega wychylił i wyglądało na to, że nie zna mapy wystarczająco by wychylać dobrze wcelowanym

3,16 - nie widze nic dziwnego w nich, chował się przd "gradem" przeciwników, a jeśli chodzi o patrzenie w różne strony, najpewniej sądził, że ktoś go chce z tyłu zaatakować

4.10- bardzo podejrzane, faktycznie, ale mógł być to przypadek.

"4.48-Zoomujesz w ściane i strzelasz" - jeśli mówiąc to masz na myśli że dziwnie celownik leciał za przeciwnikiem to zgadzam się, ale wh w tej akcji nie widziałem

6.55-moim zdaniem mógł to być przypadek

8.37-nie oddał nawet strzału, w nikogo się nie wcelowywał, nic

9.06-mógł to być przypadek, wcześniej również skanował, w końcu musiało się udać

13.50-13.54-"Śledzenie przeciwnika przez ściane" - wydaje mi się że przez powietrze, na demku go widać

14.24-14.39-"Skąd wiedziałeś,że akurat tutaj?" - nic tutaj nie widzę, twój komentarz mi nie pomaga

15.45-15.48-"Kolejne śledzenie przez ściane" - kolejne śledzenie przez powietrze, na demku widać

16.56-"Perfekcyjny strzał" - chodzi o noscope? w tej rundzie nie ma nic podejrzanego

Po obejrzeniu fragmentów podanych przy rozpisce demka i obejrzeniu kilku dodatkowych rund, uważam, że nie ma wystarczająco dużo dowodów na tego gracza. ps. @ Myszka Minnie scanuje z głową (*myśli przy tym) i większość scanów i sytuacji można wytłumaczyć. Nie ma jednoznacznego dowodu.

@ sajmon094 jeśli masz jakieś dowody jeszcze na gracza myszke minnie to proszę podeślij je wraz z rozpiską w przeciwnym razie będę zmuszony do odbanowania gracza @ Myszka Minnie

• Lubię to! 1
  • Wow! 1

unknown.png

Po jednej akcji mogę śmiało stwierdzić, że cheatujesz. Nikt z osób angażujących się w rozpisywanie demka nie zaznaczyły jednej, a kluczowej akcji po której można już finalnie wydać werdykt. W 12:00 do 12:04 widać wallhacka, gość stoi na schodkach i nie ma nawet takiej opcji, że w ciągu sekundy uciekłby do respa, jednak ty postanowiłeś nacelować na głowę i "FARTOWNIE" jak 2342149012 razy skanowałeś przez ściane, miałeś nadzieję, że go zabijesz. Ban zostaję. 

• Kocham to! 2

monkey.gif.c8aaa053e8489eb90d794b1ffb937c7e.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...