Skocz do zawartości

[Odbanowany] odwołanie

krotki

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick:krotki

Nick admina banującego: Telemorda

Data/Mapa:mirage 19.10 16:15 jakoś

SteamID: STEAM_0:1:550897574

Serwer na którym zostałeś zbanowany : cs-zone 5vs5

Opis sytuacji:Grałem normalnie siedziałem z Kryzo na dc i ide na mida i dałem głowe z deagla pod oknem był typ i nagle dostałem bana nie wiem za co

Długość bana :         pernamentny

• Lubię to! 1

Nie mam jak aktualnie rozpisać demka , za jakiś czas bedzię możliwość i rozpiszę.

💯                                             

tytyty.png

§4.16 Podpowiadanie sobie na TS3, Skype, Discord itp. - Ban 1-2 dni> Ban permanentny 

Jeżeli rozmawiałeś z kolegą który grał w przeciwnej drużynie a on dawaj ci informacje o przeciwnikach to ban słuszny lecz myślę że można go skrócić na 2 dni, lecz następnym razem będzie to ponosiło za sobą konsekwencje bana permanentnego. Lecz decyzje zostawiam dla UBteam

• Lubię to! 1

29 minut temu, Kudłaty napisał:

§4.16 Podpowiadanie sobie na TS3, Skype, Discord itp. - Ban 1-2 dni> Ban permanentny 

Jeżeli rozmawiałeś z kolegą który grał w przeciwnej drużynie a on dawaj ci informacje o przeciwnikach to ban słuszny lecz myślę że można go skrócić na 2 dni, lecz następnym razem będzie to ponosiło za sobą konsekwencje bana permanentnego. Lecz decyzje zostawiam dla UBteam

ale on nie podawał infa

32 minuty temu, krotki napisał:

ale on nie podawał infa

my tylko sobie rozmawialiśmy i graliśmy i  nie dawaliśmy sobie żadnych informacji

Mapa Overpass :  15:03 - 15:38

10:35 - od tego czasu zaczynają się dziwne ruchy celownikiem na przeciwnika + lekkie przesuwanie co mogłoby dawać większe pole widzenia przez ściany.

11:28 - przy posiadaniu Wallhacka na demku widać , że owy gracz wpatruje się w terrorystów (lub tik ;3).

17:43 - szybkie odwrócenie się , mimo że gracz nie słyszał przeciwnika ( lub na Dc poszło info plecy ).

24:01 - kompan z którym przebywał na DC , podchodzi na Shifcie Connectora i w tym momencie podejrzany również podchodzi na Shifcie i daje magiczną głowę.

25:31 - podejrzany idzie na Shifcie przez Connector ( sprawdzając miejscówkę dopiero po przejściu jej ) , po przejściu przez drabinę postanawia odpuścić Shifta i się przebiec , lecz gdy już wychodzi na mida wcelowuje się w przeciwnika odwróconego w jego stronę.

26:49 - podejrzany ponownie przechodzi przez Connector nie sprawdzając pozycji

31:05 - po zabiciu (kero) podejrzany odwraca się w stronę rampy i zanim przeciwnik wychyla się za jego plecami on robi szybki flik w jego stronę przez ścianę.

32:14 - Według mnie po doskonałej wiedzy gdzie jest ostatni przeciwnik , podejrzany udaje że on go nie interesuje i rzuca flesha w Connector po czym ponownie odwraca się w stronę przeciwnika.

34:28 - podejrzany po raz kolejny robi flicka celownikiem w przeciwnika za boxem.

Mapa Mirage : 15:38 - 16:12

3:08 - podejrzany po spojrzeniu na CT ( według mnie dostaje info od kompana w TT , że przeciwnik wraca na A ) i błyskawicznie odwraca się celują wprost w przeciwnika.

4:35 - przeciwnik po skanowaniu drewna w Connectorze błyskawicznie biegnie do jungli wiedząc gdzie jest przeciwnik.

5:02 - wyskakując z okna podejrzany widzi przez ścianę, że jeden z przeciwników idzie na mida więc postanowił się zawrócić.

6:35 - dostrzegając , że w pałacach jest kompan , podejrzany postanawia uciec i pójść do przeciwników na mida.

6:57 - podejrzany nie widząc przeciwnika przez smoke , strzela w momencie gdy przeciwnik wychodzi i trafia go.

8:04 - podejrzany ( według mnie po dostaniu informacji od kompana ) raszuje rampę nie sprawdzając nic.

10:15 - wiedząc gdzie jest przeciwnik podejrzany bezsensownie odwraca się.

25:58 - podejrzany czeka patrząc przez ścianę na zakręcie zanim przeciwnicy wyskoczą z okna po czym celuje do nich nie wiedząc że tam są.

Po zobaczeniu demka (2map) można stwierdzić według mnie , że gracz posiadał WH lub Dobre info od swoim kompanów na DC. | koledzy na DC-> kryzo , okti890 |

• Lubię to! 1

💯                                             

tytyty.png

Na demku nie widać, żadnych wspomagaczy. Jednak za komunikowanie się i podawanie sobie informacj o położeniu przeciwnika, ban zostaje zmieniony na dwa dni, czyli usuniety bo minely juz dwa dni.  Pozdrawiam. 

monkey.gif.c8aaa053e8489eb90d794b1ffb937c7e.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...