M4rzE13K Napisano 19 Października 2020 Udostępnij Napisano 19 Października 2020 Nick z serwera:M4rzE13KImię:WiktorWiek:15Steam ID:STEAM_1:0:189493747Czas spędzony na serwerze (GT):https://www.gametracker.com/player/M4rzE13K%20cs-zone.pl/91.224.117.23:27120/Doświadczenie: byłem adminem na kilku serwerachZnajomość komend admina : 6,5/10Dlaczego akurat Ty masz zostać adminem oraz powiedz kilka zdań o sobie:Ile czasu dziennie możesz poświęcić na serwer?:2-3 może czasami 4Posiadasz mikrofon?: [TAK / NIE ] takAkceptacja regulaminu admina/serwera:takKontakt: messenger , facebookKonto Prime?: [ TAK / NIE ] takSkładka?: [TAK/NIE] nie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M3Zis Napisano 19 Października 2020 Udostępnij Napisano 19 Października 2020 Jestem na tak +chęci +staranie sie znam go spoko osoba 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudłaty Napisano 19 Października 2020 Udostępnij Napisano 19 Października 2020 (edytowane) + chęci +/- Sm - Składka - Nie uzupełniona jedna luka - Podanie Na Nie Edytowane 19 Października 2020 przez Kudłaty 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matcik Napisano 19 Października 2020 Udostępnij Napisano 19 Października 2020 Jestem za NIE: + chęci + wiek - podanie - aktywność - składka > Nadrób godzinki i będzie kox! 🔥💪 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bozydar Napisano 20 Października 2020 Udostępnij Napisano 20 Października 2020 Napisz podanie samodzielnie, a nie z pomocą Mateusza i wtedy podejdź do sytuacji poważnie. Podgoń godziny na serwerze, zacznij aktywnie spędzać czas na forum. Na tą chwile nie widzę byś z takim podejściem po kilkunastu minutach przychodził i pisał podanie mimo, że mówiłem masz w pierwszej kolejności zrobić godziny na serwerze i na forum. Na chwilę obecną odrzucam i następnym razem się postaraj, napisz podanie samodzielnie nie kopiując podania : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bozydar Napisano 20 Października 2020 Udostępnij Napisano 20 Października 2020 Z pozdrowieniami, Administracja Cs-Zone.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi