Aplaus Napisano 21 Października 2020 Udostępnij Napisano 21 Października 2020 (edytowane) Nick z serwera: MemeAKAKucnij<3 cs-zone.pl Imię: Miłosz Wiek: 16 Steam ID: STEAM_1:1:541914540 02:17 56 0 Czas spędzony na serwerze (GT):20 h https://www.gametracker.com/player/MemeAKAKucnij<3 cs-zone.pl/145.239.26.142:28015/ Doświadczenie: Miałem Admina na JB i Only AWP Znajomość komend admina : Dobra Dlaczego akurat Ty masz zostać adminem oraz powiedz kilka zdań o sobie: Ponieważ jest duża aktywność na serwerze a jest jeden admin Ile czasu dziennie możesz poświęcić na serwer?: od 3 do 4 Posiadasz sprawny mikrofon?: [ TAK ] Akceptacja regulaminu admina/serwera:[TAK] Kontakt: https://steamcommunity.com/profiles/76561199044094809/ Konto Prime?: [ TAK ] Składka?: [TAK] Edytowane 21 Października 2020 przez Xardes 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iP3rktuś Napisano 21 Października 2020 Udostępnij Napisano 21 Października 2020 + Wiek + Doświadczenie + Godziny spędzone na serwerze + Składka - Podanie (Mało rozwinięte) - Brak linku do GT + / - Kultura (Czasem zdarzy Ci się) Generalnie jestem na okresem próbnym, ale ogólnie myślę, że obeszło by się bez niego. Jestem na TAK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bozydar Napisano 21 Października 2020 Udostępnij Napisano 21 Października 2020 +aktywność na serwerze i forum +wiek +składka +chęci +/- mam nadzieję, że wyciągnąłeś wnioski z czasów, gdy adminowałeś na awpach i nadużywałeś swoich permisji -podanie -brak linku do gametrackera Jestem na TAK. *Good luck* 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikey Napisano 21 Października 2020 Udostępnij Napisano 21 Października 2020 +gt +wiek -podanie Jestem za okresem próbnym 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucyna216 Napisano 21 Października 2020 Udostępnij Napisano 21 Października 2020 + aktywność na serwerze + składka + chęci - zachowanie - mikro po mutacji - nadużywanie mikra +/- wiek +/- podanie Ja nie jestem pewna co do ciebie po ostatnich wybrykach czy się poprawiłeś ciężko stwierdzić jak dla mnie jeszcze narazie na NIE. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi