Skocz do zawartości

[Kosz] [Przyjęte] Podanie o Stanowisko Administratora Only Mirage [ 1 ]

Matcik

Rekomendowane odpowiedzi

Nick z serwera: Matcik ツ
Imię: Mateusz
Steam ID: 0:1:197760581
Czas spędzony na serwerze (GT): https://www.gametracker.com/player/Matcik ツ/145.239.19.183:28015/ ( Jednak nadrobie te godzinki <3 )
Doświadczenie: Mam aktualnie bardzo duże doświadczenie jako Administrator CSGO. Umiem w perfekcji odróżnić potencjalnego czitera od gracza.
Znajomość komend admina : Według skali [ 6/10 ]
Dlaczego akurat Ty masz zostać adminem oraz powiedz kilka zdań o sobie: Witam, nazywam się Matcik. Lubię jazdę na rowerze oraz uczęszczam na kierunku technik Informatyk. Jestem na tej sieci: Typerem, Administratorem na Only AWP i 1 VS 1. Łatwo napisać ,,Dlaczego JA?", ale czy to jest szczerze, inni piszą, bo się nadaje itp., ja opisze to porządnymi argumentami. Jestem osobą, która potrafi odróżnić czitera od gracza ( napisałem to u góry ), gwarantuje porządek i spokój na serwerze, wiele propozycji, powiększanie naszej społeczności  i nie tylko! Myślę, że w tej roli sprawowałbym się ideolo ;D. Widzę też, że Only Mirek ma ten moc i jest bardzo przyjemny! ;)
Ile czasu dziennie możesz poświęcić na serwer?: Myślę, że w tygodniu do 2 godzin, a w weekend o wiele więcej. ( ze względu na szkołę )
Posiadasz mikrofon?: [ TAK / NIE ] TAK
Akceptacja regulaminu admina/serwera: Akceptuje regulamin serwera.
Kontakt: Steam, Teamspeak, Facebook i wiele więcej
Konto Prime?: [ TAK / NIE ] TAK

• Lubię to! 1

• 4 miesiące temu...

pAxm92H.png

Z pozdrowieniami, Administracja Cs-Zone.pl

sygnaturaez.png.c8689f7bce6ae9bc50b47d1d343915e5.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...