Matcik Napisano 22 Października 2020 Udostępnij Napisano 22 Października 2020 Nick z serwera: Matcik ツImię: MateuszWiek: Ukończone 15 lat.Steam ID: 0:1:197760581Czas spędzony na serwerze (GT): https://www.gametracker.com/player/Matcik ツ/145.239.19.183:28015/ ( Jednak nadrobie te godzinki <3 )Doświadczenie: Mam aktualnie bardzo duże doświadczenie jako Administrator CSGO. Umiem w perfekcji odróżnić potencjalnego czitera od gracza.Znajomość komend admina : Według skali [ 6/10 ]Dlaczego akurat Ty masz zostać adminem oraz powiedz kilka zdań o sobie: Witam, nazywam się Matcik. Lubię jazdę na rowerze oraz uczęszczam na kierunku technik Informatyk. Jestem na tej sieci: Typerem, Administratorem na Only AWP i 1 VS 1. Łatwo napisać ,,Dlaczego JA?", ale czy to jest szczerze, inni piszą, bo się nadaje itp., ja opisze to porządnymi argumentami. Jestem osobą, która potrafi odróżnić czitera od gracza ( napisałem to u góry ), gwarantuje porządek i spokój na serwerze, wiele propozycji, powiększanie naszej społeczności i nie tylko! Myślę, że w tej roli sprawowałbym się ideolo ;D. Widzę też, że Only Mirek ma ten moc i jest bardzo przyjemny! ;)Ile czasu dziennie możesz poświęcić na serwer?: Myślę, że w tygodniu do 2 godzin, a w weekend o wiele więcej. ( ze względu na szkołę )Posiadasz mikrofon?: [ TAK / NIE ] TAKAkceptacja regulaminu admina/serwera: Akceptuje regulamin serwera.Kontakt: Steam, Teamspeak, Facebook i wiele więcejKonto Prime?: [ TAK / NIE ] TAK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bozydar Napisano 22 Października 2020 Udostępnij Napisano 22 Października 2020 Z pozdrowieniami, Administracja Cs-Zone.pl 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAMI Napisano 28 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2021 Z pozdrowieniami, Administracja Cs-Zone.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi