FREE_KURDYSTAN Cs-Zone.pl Napisano 23 Października 2020 Udostępnij Napisano 23 Października 2020 Nick z serwera: FREE_KURDYSTAN Cs-Zone.plImię:WiktorWiek:16Steam ID:STEAM_1:1:503829223Czas spędzony na serwerze (GT): ogólnie czas na steamie to prawie 1200h a na serwerze łącznie mam 10581minutDoświadczenie:Jestem administratorem w grze przeglądarkowej, i byłem bliski zostania adminem jeszcze za czasów nahaju ale było zbyt duzo adminów juzZnajomość komend admina : 6/10 ale szybko sie naucze :)Dlaczego akurat Ty masz zostać adminem oraz powiedz kilka zdań o sobie:Mam doświadczenie, grałem już na tym serwerze i nie było żadnych problemów ,długo siedze właśnie na tym serwerze wiec mógłbym prócz grania pilnować o prawidłowe wywiązanie sie z regulaminu przez innychIle czasu dziennie możesz poświęcić na serwer?: 2-3h w weekendy około 4-5 Posiadasz mikrofon?: [ TAK / NIE ] TAK Akceptacja regulaminu admina/serwera: TAKKontakt: fb,dc,steamKonto Prime?: [ TAK / NIE ] Tak Od razu mówie na wcześniejszym forum miałem 20h w jakieś 3 tygodnie a grałem od 3 miesięcy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matcik Napisano 23 Października 2020 Udostępnij Napisano 23 Października 2020 Jestem za okresem próbnym: + chęci - podanie - aktywność + wiek +/- SM - Fakowe info z aktywnością serwera: ( chyba, że na toptime jest inaczej ) Score: 52Minutes Played: 46Score per Minute: 1.1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony KaeM. Napisano 24 Października 2020 Zasłużony Udostępnij Napisano 24 Października 2020 Z pozdrowieniami, Administracja Cs-Zone.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi