yuuri Napisano 24 Października 2020 Udostępnij Napisano 24 Października 2020 Nick z serwera: yuuri siłaImię: DawidWiek: 16Steam ID: STEAM_0:0:521198616Czas spędzony na serwerze (GT): okolo 85 godzinDoświadczenie: Byłem adminem na kilku serwerach sprawowałem się raczej dobrze.Znajomość komend admina : 9/10 jak sobie przypomnę resztę będzie 10.Dlaczego akurat Ty masz zostać adminem oraz powiedz kilka zdań o sobie: Jestem aktywnym graczem serwera jak widać po godzinach są one zrobione w ciągu jakiś 9-10 dni. Nie powiem że jestem kulturalny nie będę kłamał w podaniu powiem po prostu że każdego może ponieść lecz w roli admina potrafię zachować zimną głowę i ogarnąć każde zachowanie. Jestem przeciwnikiem banowania itd. lecz jeśli wytłumaczenie komuś błędu, braku pokory lub nieustosunkowanie się do upomnienia będę karał. Potrafię integrować się z społecznością serwera i będę przyjazny dla nowych jak i starych graczy.Ile czasu dziennie możesz poświęcić na serwer?: W zawiązku z pandemią będzie to więcej czasu mogę być na zawołanie na serwerze jeśli mnie na nim akurat nie będzie. Czas który będę poświęcał to od kiedy wstanę do jakieś 21 .Posiadasz mikrofon?: [ TAK / NIE ] TakAkceptacja regulaminu admina/serwera: TakKontakt: poprzez steam https://steamcommunity.com/id/szatafakap/Konto Prime?: [ TAK / NIE ] TakSkładka?: [TAK/NIE] Raczej tak. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Globalny Moderator Bozydar Napisano 24 Października 2020 Globalny Moderator Udostępnij Napisano 24 Października 2020 +gt sm +aktywność na serwerze +podanie +składka Jestem jak najbardziej na TAK. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikey Napisano 24 Października 2020 Udostępnij Napisano 24 Października 2020 +gt +sm +podanie Jestem na Tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucyna216 Napisano 24 Października 2020 Udostępnij Napisano 24 Października 2020 +gt +sm +podanie +aktywność Jestem na TAK. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALTO Napisano 24 Października 2020 Udostępnij Napisano 24 Października 2020 na TAK +GT +znajomość komend +padanie +składka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaeM Napisano 25 Października 2020 Udostępnij Napisano 25 Października 2020 Z pozdrowieniami, Administracja Cs-Zone.pl 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi