Bozydar Napisano 26 Października 2020 Udostępnij Napisano 26 Października 2020 Imię: David Wiek: 18Opisz swoją osobę: Jestem osobą z poczuciem humoru, staram się by każda osoba przybywająca w moim towarzystwie bawiła się oraz czuła dobrze. Wyprowadzić mnie z równowagi jest ciężko, trzeba mieć go tego naprawdę niezły tupet. Jaką dyscypliną sportową chciałbyś się zająć?: Żadna dziecina nie jest dla mnie przeszkodą. Odpowiedź końcowa: Zajmę się każdą dyscypliną , a raczej się postaram by tak było.Masz jakieś doświadczenie na stanowisku typera, betujesz mecze?: Na poprzedniej sieci * nie napiszę na jakiej, ponieważ nie mam zamiaru reklamować* zajmowałem się tym i mam spore doświadczenie i wiem o co biega w tym temacie. Betować.. nie betowałem ale wydaje mi się, że kiedyś przyjdzie na to czas.Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: Powyżej 5 godzin ( można zerknąć na TOP spędzonego czasu)Przekonaj nas do siebie [Dłuższa wypowiedź]: Z racji iż do tej pory w kąciku Typera nie zauważyłem zbytnio osób, które ogarniają temat jaki ma być zamieszczany i regularność jest za przeproszeniem na najniższym poziomie. Odstawiam temat tego co mnie najbardziej denerwuję i przechodzę do rzeczy. Jestem w stanie zamieszać 2 posty dziennie z obszerną zawartością z różnych dziedzin sportu. Sport to przede wszystkim dziedzina, którą pasjonuję się od dziecka. Chcę dać przykład młodszym kolegom i naprowadzić ich umysły jak powinny wyglądać Typowania meczy. Chcę rozruszać aktywność forum dzięki czemu więcej osób będzie się udzielało i z przyjemnością również zaglądała na ciekawe informacje , typowania meczy itd.Kontakt: Instagram , Facebook , Steam , Form, Whatsup, Discord , Teamspeak , 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yngpolonais Napisano 26 Października 2020 Udostępnij Napisano 26 Października 2020 na tak wiek chęci poświęcenie aktywny pomocny 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matcik Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 • Jestem na TAK: + spoko mordeczka + sprzyda się pomoc + doświadczenie :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Domin- Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 + Wiek + Aktywność na forum + Chęci + Doświadczenie + Podanie Jestem na tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucyna216 Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 + wiek + doświadczenie + podanie + akrywność + checi których nie brakuje + pomoc wszystkim innym dotychczasowym typerom + sumienne wywiazywanie się z innych obowiazkow na forum Zdecydowanie na : TAK. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikey Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 Z pozdrowieniami, Administracja Cs-Zone.pl 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi