FREE_KURDYSTAN Cs-Zone.pl Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 Nick z serwera: FREE_KURDYSTAN Cs-Zone.plImię:WiktorWiek:16Steam ID:STEAM_1:1:503829223Czas spędzony na serwerze (GT): https://www.gametracker.com/player/FREE_KURDYSTAN Cs-Zone.pl/145.239.19.183:28015/ teraz miałem dużo nauki i bierzmowanie od jutra nabijam godzinkiDoświadczenie:Jestem administratorem w grze przeglądarkowej, i byłem bliski zostania adminem jeszcze za czasów nahaju ale było zbyt duzo adminów juzZnajomość komend admina : 6/10 ale szybko sie naucze :)Dlaczego akurat Ty masz zostać adminem oraz powiedz kilka zdań o sobie:Mam doświadczenie, grałem już na tym serwerze i nie było żadnych problemów ,długo siedze właśnie na tym serwerze wiec mógłbym prócz grania pilnować o prawidłowe wywiązanie sie z regulaminu przez innychIle czasu dziennie możesz poświęcić na serwer?: ok. 2h w weekendy około 4Posiadasz mikrofon?: [ TAK / NIE ] TAK Akceptacja regulaminu admina/serwera: TAKKontakt: fb,dc,steamKonto Prime?: [ TAK / NIE ] Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi