Skocz do zawartości

[!] Skarga na Administratorów

Matcik

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick:  Matcik
Nick osoby na którą składasz skargę: @ sajmon094 @ CryptpnV
Opis sytuacji:  Zaniedbywanie swoich obowiązków, pozwalanie na ,,spam" na czacie głosowych / lekkiej ,,patoli". Okłamywanie w stosunku na moją skargę do punktu karnego / degrada.  Proszę o ich ukaranie i nie słowne choć to należy do opiekuna.
SteamID oskarżonego: Nie znam ( nie mają w opisach )
Data i czas zdarzenia: Wczoraj 
Dowód (ss/demko): Demko jest

• Haha! 5

Chciałbym jeszcze dodać, że w tym demku widać, wszystko :)! Nic nie robili z tą sytuacją i proszę was bez takich komentarzy sajmon.

• Haha! 1

Nie zgadzam się z tym, ponieważ poprosiłem was o to , bo nie mam ostatnio humoru i nie chciałbym sprawdzić, ale wam o tym sam pierwszy powiedziałem, a wam nie chciało się i nie mówcie, że czekaliście na reakcję , bo kłamiesz teraz.

• Haha! 3

Zapoznałem się z demkie i widać waszą obojętność ;). brak pracy i sami w tym uczestniczycie, a opiekun chyba ma dostęp do logów / logów chatu adminów ( nie jestem pewny )

Szanowny Chłopcze @ Matcik ,przyjmuję oskarżenia na Administratorów z Administracji Only AWP, lecz twoje poczynania na serwerze były wręcz frustrujące. Nie raz będąc na serwerze miałem do czynienia, gdzie osoba się Ciebie zapytuje o pewną  rzecz a ty jej mówisz że zaraz dostanie  "mute" za nadużywanie mikrofonu...

Tutaj wymieniam  twoje minusy , które pełniłeś podczas funkcjonowania na serwerze AWP:

1. Ustalenie własnego regulaminu.

2.Ustawianie  społeczności, administracji pod siebie.

3.Przeszkadzało ci w jednej rundzie osoba  wcelowana *kampiąca*a w rundzie kolejnej osoba która raszuje.

4.Groziłeś Administracji mutem za integrowanie się z  graczami.

5.Ledwo wyrabiałeś godziny.

6.Jak już  spędzałeś czas na serwerze , to przeważnie cierpiała na tym społeczność, gdyż groziłeś wręcz graczom za to, że się odzywają.

7.Mówisz mikro po mutacji - a na serwerze Only AWP to nie obowiązuje, jeśli ktoś krzyczał lub nadużywał to tak , oczywiście należy się  upomnienie a następnie zmutowanie delikwenta.

8.Nie raz mówiłem, że coś nie obowiązuje a ty i tak robiłeś swoje by postawić kres ku twoim wymyślonym zasadą / regułą.

9.Kazałem ci wykonać polecenie , to ty je olewałeś niejednokrotnie.

10.Wszedłeś na serwer 2 rundy zagrałeś  2 razy umarłeś bez fraga zrobiłeś  bunt że dostajesz skany bo mała mapa i wyszedłeś mimo że nie ważne jest to jaką formę pokazujesz a to jak się sprawujesz na stanowisku i jak dbasz o dobro by gracze mogli grać w milej i przyjaznej atmosferze jak to do tej pory było.

Efekt końcowy;

Możesz się odwoływać do skutku ,ale dopóki moja noga jest na stanowisku Opiekuna Serwera Only AWP nie masz wstępu do Administracji.

Pozdrawiam Opiekun  Only AWP :)

• Lubię to! 3
  • Haha! 1

Dobrze, lecz oni sie gorzej zachowuja! ;) 

A o kampieniu juz nie mowie dluzszy czas, wiec proszem i wielu rzeczy nie wypominac, zrobilem pare z tych co wypisales Bozydarze, lecz ta sprawa ich dotyczy. Jednak, to skandaliczne, ze nie ustalam wlasnego regulaminu :). Pozdrawiam 

Przyjmuje degrada ;). 

Czekam na ich warny

Edytowane przez Matcik

Wymuszając w wiadomościach prywatnych na TeamSpeak3 , abym przydzielił tym dwóm Panom warna pokazuje, że  jesteś hipokrytą i nie możesz się pogodzić z  utratą Stanowiska.

Temat uważam za zamknięty.

Pozdrawiam : )

Edytowane przez Bo✞ydar
  • Lubię to! 2
  • Haha! 1

@ Bo✞ydarJesteś stroną w konflikcie, więc nie możesz podjąć decyzji co do zasadności skargi. 

@ GotheiZajmij się tym.

Temat pozostawiam zamknięty...

• Lubię to! 5

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...