Matcik Napisano 28 Października 2020 Udostępnij Napisano 28 Października 2020 Twój nick: MatcikNick osoby na którą składasz skargę: @ sajmon094 @ CryptpnVOpis sytuacji: Zaniedbywanie swoich obowiązków, pozwalanie na ,,spam" na czacie głosowych / lekkiej ,,patoli". Okłamywanie w stosunku na moją skargę do punktu karnego / degrada. Proszę o ich ukaranie i nie słowne choć to należy do opiekuna.SteamID oskarżonego: Nie znam ( nie mają w opisach )Data i czas zdarzenia: Wczoraj Dowód (ss/demko): Demko jest 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RdN Napisano 28 Października 2020 Udostępnij Napisano 28 Października 2020 Proszę określić które demko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matcik Napisano 28 Października 2020 Autor Udostępnij Napisano 28 Października 2020 Chciałbym jeszcze dodać, że w tym demku widać, wszystko :)! Nic nie robili z tą sytuacją i proszę was bez takich komentarzy sajmon. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matcik Napisano 28 Października 2020 Autor Udostępnij Napisano 28 Października 2020 Nie zgadzam się z tym, ponieważ poprosiłem was o to , bo nie mam ostatnio humoru i nie chciałbym sprawdzić, ale wam o tym sam pierwszy powiedziałem, a wam nie chciało się i nie mówcie, że czekaliście na reakcję , bo kłamiesz teraz. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matcik Napisano 28 Października 2020 Autor Udostępnij Napisano 28 Października 2020 Zapoznałem się z demkie i widać waszą obojętność ;). brak pracy i sami w tym uczestniczycie, a opiekun chyba ma dostęp do logów / logów chatu adminów ( nie jestem pewny ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bozydar Napisano 28 Października 2020 Udostępnij Napisano 28 Października 2020 Szanowny Chłopcze @ Matcik ,przyjmuję oskarżenia na Administratorów z Administracji Only AWP, lecz twoje poczynania na serwerze były wręcz frustrujące. Nie raz będąc na serwerze miałem do czynienia, gdzie osoba się Ciebie zapytuje o pewną rzecz a ty jej mówisz że zaraz dostanie "mute" za nadużywanie mikrofonu... Tutaj wymieniam twoje minusy , które pełniłeś podczas funkcjonowania na serwerze AWP: 1. Ustalenie własnego regulaminu. 2.Ustawianie społeczności, administracji pod siebie. 3.Przeszkadzało ci w jednej rundzie osoba wcelowana *kampiąca*a w rundzie kolejnej osoba która raszuje. 4.Groziłeś Administracji mutem za integrowanie się z graczami. 5.Ledwo wyrabiałeś godziny. 6.Jak już spędzałeś czas na serwerze , to przeważnie cierpiała na tym społeczność, gdyż groziłeś wręcz graczom za to, że się odzywają. 7.Mówisz mikro po mutacji - a na serwerze Only AWP to nie obowiązuje, jeśli ktoś krzyczał lub nadużywał to tak , oczywiście należy się upomnienie a następnie zmutowanie delikwenta. 8.Nie raz mówiłem, że coś nie obowiązuje a ty i tak robiłeś swoje by postawić kres ku twoim wymyślonym zasadą / regułą. 9.Kazałem ci wykonać polecenie , to ty je olewałeś niejednokrotnie. 10.Wszedłeś na serwer 2 rundy zagrałeś 2 razy umarłeś bez fraga zrobiłeś bunt że dostajesz skany bo mała mapa i wyszedłeś mimo że nie ważne jest to jaką formę pokazujesz a to jak się sprawujesz na stanowisku i jak dbasz o dobro by gracze mogli grać w milej i przyjaznej atmosferze jak to do tej pory było. Efekt końcowy; Możesz się odwoływać do skutku ,ale dopóki moja noga jest na stanowisku Opiekuna Serwera Only AWP nie masz wstępu do Administracji. Pozdrawiam Opiekun Only AWP :) 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matcik Napisano 28 Października 2020 Autor Udostępnij Napisano 28 Października 2020 (edytowane) Dobrze, lecz oni sie gorzej zachowuja! ;) A o kampieniu juz nie mowie dluzszy czas, wiec proszem i wielu rzeczy nie wypominac, zrobilem pare z tych co wypisales Bozydarze, lecz ta sprawa ich dotyczy. Jednak, to skandaliczne, ze nie ustalam wlasnego regulaminu :). Pozdrawiam Przyjmuje degrada ;). Czekam na ich warny Edytowane 28 Października 2020 przez Matcik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bozydar Napisano 28 Października 2020 Udostępnij Napisano 28 Października 2020 (edytowane) Wymuszając w wiadomościach prywatnych na TeamSpeak3 , abym przydzielił tym dwóm Panom warna pokazuje, że jesteś hipokrytą i nie możesz się pogodzić z utratą Stanowiska. Temat uważam za zamknięty. Pozdrawiam : ) Edytowane 28 Października 2020 przez Bo✞ydar 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RdN Napisano 28 Października 2020 Udostępnij Napisano 28 Października 2020 @ Bo✞ydarJesteś stroną w konflikcie, więc nie możesz podjąć decyzji co do zasadności skargi. @ GotheiZajmij się tym. Temat pozostawiam zamknięty... 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi