Bozydar Napisano 30 Października 2020 Udostępnij Napisano 30 Października 2020 (edytowane) Kochana Społeczności Cs-Zone! Na wzięcie udziału w konkursie jest parę sposobów, które poniżej wymienię: ◌ 1. Narysowanie strasznej dyni. ◌ 2. Narysowanie jakiejś sytuacji zbierania cukierków.◌ 3. Narysowanie jakiejś strasznej postaci. ◌ 4. Napisanie Halloweenowej historyjki.◌ 5. Zrobienie mema, oczywiście o tematyce Halloween (mem może być narysowany w Paincie lub łatwy i bardziej zaawansowany pixlr.com).◌ 6. Wstawienie swojego zdjęcia w jakimś strasznym/mrocznym makijażu.◌ 7. Wstawienie własnoręcznie wyskrobanej/udekorowanej dyni.◌ 8. Zrobienie napisu "Cs-Zone.pl" w jakiś Halloweenowym stylu, bądź przerobienie po prostu loga sieci. NAGRODY: 1. Ranga "PREMIUM" na forum na 30 dni/VIP na 60 dni na dowolnym serwerze/ kredyty na dowolnym serwerze/losowa gra na STEAM/ 2.Ranga "VIP" na forum/kredyty/ 3.Ranga "VIP" na forum/kredyty/ ✔ Wyniki końcowe: 07.11.2020 około 19:30 ✔ Adminów proszę o rozpowszechnianie informacji o konkursie na serwerze. Edytowane 30 Października 2020 przez Bo✞ydar 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myslidar Napisano 30 Października 2020 Udostępnij Napisano 30 Października 2020 1. 2 3 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myslidar Napisano 30 Października 2020 Udostępnij Napisano 30 Października 2020 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myslidar Napisano 30 Października 2020 Udostępnij Napisano 30 Października 2020 1. 2 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myslidar Napisano 30 Października 2020 Udostępnij Napisano 30 Października 2020 4.Był sobie kiedyś koń Rafał po zbieraniu cukierków poszedł do roboty do policji po robocie wrócil do domu i zjadł wszystkie cukierki i zdechł bo psy nie trawią czekolady 5.Mam pomysł na Halloween przebiore się za okres spóźnię się i wszyscy będą się bali. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Napisano 30 Października 2020 Udostępnij Napisano 30 Października 2020 7 godzin temu, Bo✞ydar napisał: Kochana Społeczności Cs-Zone! Na wzięcie udziału w konkursie jest parę sposobów, które poniżej wymienię: ◌ 1. Narysowanie strasznej dyni. ◌ 2. Narysowanie jakiejś sytuacji zbierania cukierków.◌ 3. Narysowanie jakiejś strasznej postaci. ◌ 4. Napisanie Halloweenowej historyjki.◌ 5. Zrobienie mema, oczywiście o tematyce Halloween (mem może być narysowany w Paincie lub łatwy i bardziej zaawansowany pixlr.com).◌ 6. Wstawienie swojego zdjęcia w jakimś strasznym/mrocznym makijażu.◌ 7. Wstawienie własnoręcznie wyskrobanej/udekorowanej dyni.◌ 8. Zrobienie napisu "Cs-Zone.pl" w jakiś Halloweenowym stylu, bądź przerobienie po prostu loga sieci. NAGRODY: 1. Ranga "PREMIUM" na forum na 30 dni/VIP na 60 dni na dowolnym serwerze/ kredyty na dowolnym serwerze/losowa gra na STEAM/ 2.Ranga "VIP" na forum/kredyty/ 3.Ranga "VIP" na forum/kredyty/ ✔ Wyniki końcowe: 07.11.2020 około 19:30 ✔ Adminów proszę o rozpowszechnianie informacji o konkursie na serwerze. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Napisano 30 Października 2020 Udostępnij Napisano 30 Października 2020 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Napisano 30 Października 2020 Udostępnij Napisano 30 Października 2020 jutro Halloween . Razem z przyjacielem przebraliśmy się za duchy. O godzinie 18:00 wyszliśmy z domu. Chodziliśmy po osiedlu(po domach), dzwoniliśmy do drzwi i krzyczeliśmy "cukierki albo życie". Wielu ludzi dawało nam upominki(prezenty), więc byliśmy bardzo zadowoleni(weseli). Niestety niektórzy byli źli, że ich straszymy. Większość z nich to starsi ludzie. Mimo to, tej nocy było bardzo wesoło. Spotkałem wielu przyjaciół, z którymi mogłem porozmawiać. Około godziny 22:00 poszedłem na Party, które odbywało się w PUBie. Muzyka grała bardzo głośno, a wszyscy bawili się wspaniale. Jak się na wieczór okazało uzbierałem wiele cukierków tego dnia. Wróciłem do domu o 1 w nocy i poszedłem spać. Byłem bardzo zmęczony. Mam nadzieję, że święto Halloween za rok będzie jeszcze bardziej popularne niż teraz. " 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Napisano 30 Października 2020 Udostępnij Napisano 30 Października 2020 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Napisano 31 Października 2020 Udostępnij Napisano 31 Października 2020 7 godzin temu, Bo✞ydar napisał: Kochana Społeczności Cs-Zone! Na wzięcie udziału w konkursie jest parę sposobów, które poniżej wymienię: ◌ 1. Narysowanie strasznej dyni. ◌ 2. Narysowanie jakiejś sytuacji zbierania cukierków.◌ 3. Narysowanie jakiejś strasznej postaci. ◌ 4. Napisanie Halloweenowej historyjki.◌ 5. Zrobienie mema, oczywiście o tematyce Halloween (mem może być narysowany w Paincie lub łatwy i bardziej zaawansowany pixlr.com).◌ 6. Wstawienie swojego zdjęcia w jakimś strasznym/mrocznym makijażu.◌ 7. Wstawienie własnoręcznie wyskrobanej/udekorowanej dyni.◌ 8. Zrobienie napisu "Cs-Zone.pl" w jakiś Halloweenowym stylu, bądź przerobienie po prostu loga sieci. NAGRODY: 1. Ranga "PREMIUM" na forum na 30 dni/VIP na 60 dni na dowolnym serwerze/ kredyty na dowolnym serwerze/losowa gra na STEAM/ 2.Ranga "VIP" na forum/kredyty/ 3.Ranga "VIP" na forum/kredyty/ ✔ Wyniki końcowe: 07.11.2020 około 19:30 ✔ Adminów proszę o rozpowszechnianie informacji o konkursie na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cygi Napisano 31 Października 2020 Udostępnij Napisano 31 Października 2020 Znikający dom Na obrzeżach miasta żył drwal samotnik. Mieszkał on w drewnianej chatce bez kontaktu z cywilizacją. Samochód przejeżdżał tam raz na tydzień. Nigdzie nie było nawet skrzynki z prądem. Od tygodnia zauważał dziwne rzeczy: kłody znikały a siekiery się gubiły... Gdy wyszedł z chatki stała się rzecz dziwna. Chatka znikła, gdy próbował ją dotknąć zmieniała się w mgłę. - Pewnie mam zwidy przez przepracowanie - pomyślał. Gdy poszedł rąbać drewno zobaczył smukłą ciemną postać wychylającą się zza drzewa. Zignorował ją. Sytuacja się powtarzała przez najbliższy czas. Za którymś razem poszedł za postacią. Po 10 minutach drogi w zamglonym lesie napotkał dziwny krąg przypominający gwiazdę Dawida. Stwierdził, że to pewnie jakiś żart więc poszedł dalej… Gdy wrócił, domu nadal nie było. Drwal zaskoczony znowu zobaczył smukłą postać wychylającą się zza sosny. Szybko pobiegł za nią. Chwycił ją za kaptur pociągnął a tam nic. W czarnej szacie było tylko powietrze. Nagle ziemia zaczęła się zapadać, sosny spadały na ziemię a nad drwalem pojawił się krąg. Postać w szacie znowu się pojawiła tym razem z kosą gdy już miała odciąć mu głowę drwal obudził się. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel ItachiUchiha Napisano 31 Października 2020 Właściciel Udostępnij Napisano 31 Października 2020 Pomyślałem ze tez coś ciekawego zrobię ;) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudłaty Napisano 16 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2020 Z pozdrowieniami, Administracja Cs-Zone.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi