Użytkownik 18spoko Napisano 25 Maja Użytkownik Udostępnij Napisano 25 Maja (edytowane) Twój nick: 18spoko? Nick osoby banującej: Zwinny Data/Mapa:25.05.2023 , mirage , ffa cszone 128 ws knfie free vip Steam_ID:STEAM_1:0:619953987 Serwer na którym zostałeś zbanowany: FFA Opis sytuacji: ogulem gralem na tym ffacszone od 2 dni jakos wczoraj wieczorem i dzisiaj troche no i dostalem bana nie wiem za co nawet, charmander_ taki gracz nawet proponowalem mu ze pokaze mu swoj ekran na discordzie to odmowil i wyszedl z serwera splakaniec XD. no nie wiem co mam zrobic zeby dostac tego unbana nie nagrywam ekranu na codzien to nie mam zadnych dowodów ze nie cheatuje. Jak odbanujecie to nastepnym razem na sprawdzenie mozecie wziac czy cos bo banowanie ludzi bo chlop dostal duzo reportow to jakies chore. Zwinny ten admin nawet na spekcie nie byl takze XD troche <3 pozdrawiam cieplutko Długość bana: Perm Powód otrzymanego bana: aimbot Edytowane 25 Maja przez Amaterassu Eye Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amaterassu Eye Napisano 25 Maja Udostępnij Napisano 25 Maja (edytowane) @ Zw1NNy masz 48h na rozpisanie demka Także czekamy cierpliwie na rozpisanie demka Edytowane 25 Maja przez Amaterassu Eye Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Admin > FFA Zw1NNy Napisano 25 Maja Admin > FFA Udostępnij Napisano 25 Maja Podczas gry wydawał sie grac na odpale Po parunastu rundach wszedlem na hida Od 22:15 peek z molo na mida troche stinky (15s) Od 22:55 przeskakiwanie spreja z przeciwnika under->okno i na odwrot Od 23:00 to samo co wczesniej 2 i 3 razem (20s) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Urlopowicz YahYeet Napisano 25 Maja Urlopowicz Udostępnij Napisano 25 Maja Po obejrzeniu demka nie zauważyłem dziwnych lub podejrzanych zagrań. Zwykłe skany przez boksy. Leci UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Urlopowicz YahYeet Napisano 25 Maja Urlopowicz Udostępnij Napisano 25 Maja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi