Kaneki226 Napisano 31 Października 2020 Udostępnij Napisano 31 Października 2020 Nick z serwera: kaneki <3Imię: MarcinWiek: 16Steam ID: 76561199033246131Czas spędzony na serwerze (GT): https://www.gametracker.com/player/kaneki <3/145.239.19.183:28015/Doświadczenie: Byłem na poprzednim serwerze adminemZnajomość komend admina : 8/10Dlaczego akurat Ty masz zostać adminem oraz powiedz kilka zdań o sobie: Jestem dobrym graczem dokładnie obesrwuje graczy czy nie mają wh i innych wspomagaczy. Jestem spokojny Miły nie wyzywam graczy.Ile czasu dziennie możesz poświęcić na serwer?: 5 godzinPosiadasz mikrofon?: [ TAK / NIE ] takAkceptacja regulaminu admina/serwera: takKontakt: steam i teamspeak discord faccebookKonto Prime?: [ TAK / NIE ]nieSkładka?: [TAK/NIE] tak 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bozydar Napisano 31 Października 2020 Udostępnij Napisano 31 Października 2020 +wiek +składka +sm -podanie -konto prime Jestem za okresem próbnym. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boginisvko Napisano 31 Października 2020 Udostępnij Napisano 31 Października 2020 To zaczniemy od minusów: - brak statusu prime - podanie Plusy: +wiek +sm +składka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucyna216 Napisano 31 Października 2020 Udostępnij Napisano 31 Października 2020 +/- wiek - podanie - konto prime + sm Może okres próbny ale nie jestem przekonana. 😕 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAMI Napisano 1 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2020 +wiek +składka +sm(sprawdziłbym) -prime -podanie jestem za okresem próbnym 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matcik Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 Jestem za okresem próbnym: + chęci + składka - wiek - podanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony KaeM. Napisano 2 Listopada 2020 Zasłużony Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 Z pozdrowieniami, Administracja Cs-Zone.pl 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi