UHG GG Napisano 1 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2020 Nick z serwera: UhG GG CS-Zone.pl Imię: Kacper Wiek: 16 Steam ID: STEAM_1:1:542869177 Czas spędzony na serwerze (GT): https://www.gametracker.com/player/UhG%20GG%20CS-Zone.pl/145.239.26.142:28015/ Doświadczenie: Byłem adminem na paru serwerach przez długi okres czasu Znajomość komend admina 5 lub 6/10 Dlaczego akurat Ty masz zostać adminem oraz powiedz kilka zdań o sobie: Ponieważ lubię pomagać dla nowych osób i dlatego że jest mało adminów u rzadko kiedy są ostatnio musiałem pisać do regiego ponieważ jakiś grac latał na spin bocie. Myślę ze bedę dobra osoba na to stanowisko wiem czasem mam głupie zachowanie ale postaram sie opanować. Gram w cs go około 3 lat moja najwyższa ranga to orzełek. Jestem lubiany na serwerze. Ile czasu dziennie możesz poświęcić na serwer?: w tej chwili myślę, że z 4 h dziennie Posiadasz sprawny mikrofon?: [ TAK / NIE ] TAK Akceptacja regulaminu admina/serwera: Tak Kontakt: Steam , discord , ts3 Konto Prime?: [ TAK / NIE ] Tak Składka?: [TAK/NIE] Myślę że tak Nie mam wymaganego czasu, brakuje mi troche ale regi mnie pamieta z tamtego serwera ile czasu spędzalem na nim. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bozydar Napisano 1 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2020 +wiek +podanie +składka +/-sm -gt [do nadrobienia] -aktywność na forum Jestem za okresem próbnym. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kawusia Napisano 1 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2020 +wiek +podanie +składka +/-sm -gt -aktywność na forum na nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iP3rktuś Napisano 1 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2020 + Wiek + Składka + Doświadczenie - Aktywność na serwerze - Kultura (Bardzo dużo upomnień ode mnie, z czego one praktycznie na Ciebie nie działają, admin powinien wykazywać się wysoką kulturą, więc jeżeli się dostaniesz to liczę na poprawę) - Nowe konto na forum i od razu podanie (Trochę słabo :/) Ogólnie to jestem na Nie, ze względu na kulturę oraz aktywność (zarówno na serwerze, jak i na forum). Gdybyś poprawił te rzeczy byłbym skłonny dac tak (z naciskiem na okres próbny). 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UHG GG Napisano 1 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 1 Listopada 2020 iP3rktuś to była pierwsza i ostatnia taka akcja z mojej strony oktywnosc na serwerze mam dobra na tyle ile gram. PS napisalem ze sie poprawie poniewaz bardzo chce byc adminem na ty serwerze chce tylko narazie okres probny zobaczyc jak sie bede spisywal 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikinov Napisano 1 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2020 +wiek +podanie +składka + sm (można zawsze nadrobić umiejętności w tym temacie ;D) - gt (również do nadrobienia) - aktywność na forum (tak samo do poprawki) jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi