MarCixn Napisano 1 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2020 Nick z serwera: MarCixn Imię: Marcin Wiek: 18 Steam ID: STEAM_1:0:421339168 Czas spędzony na serwerze (GT): https://www.gametracker.com/player/MarCixn%20cs-zone.pl/145.239.26.142:28015/ Doświadczenie: Dobre Znajomość komend admina : Słaba Dlaczego akurat Ty masz zostać adminem oraz powiedz kilka zdań o sobie: Ponieważ kiedy żadnego admina nie ma ja zmagam się niekiedy sam z cheterami i popieram sprawiedliwość pomiędzy graczami. O mnie 3 Rok na kierunku Technik informatyk hobbistycznie tworze roboty i inne części elekroniczne szybko się uczę więc bez problemu ogarnę wszystkie komendy admina. Umiem programować oraz rozumiem jak to działa. Sam prowadziłem serwery do innych gier i wiem rozumiem jak to być adminem. Jeżeli chodzi o komunikację z graczami łatwo przychodzi i ludzie chętnie ze mną gadają więc nowi gracze mogą się np. nauczyć szybko regulaminu , nie jestem chamski oraz nie wyzywam nikogo i sam takiego zachowania nie toleruje :) Ile czasu dziennie możesz poświęcić na serwer?: 1-6h Posiadasz sprawny mikrofon?: TAK Akceptacja regulaminu admina/serwera: TAK Kontakt: [email protected] Konto Prime?: TAK Składka?: NIE 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarCixn Napisano 1 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 1 Listopada 2020 a jeśli chodzi o kontakt to: mess, nr tel, email, discord, teamspeak :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bozydar Napisano 1 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2020 (edytowane) +wiek +gt +sprawny mikrofon +/-podanie -składka -aktywność na forum [do nadrobienia] Jestem za okresem próbnym. Edytowane 1 Listopada 2020 przez Bo✞ydar 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iP3rktuś Napisano 1 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2020 + Wiek + GT + Podanie + Kultura + / - Doświadczenie i znajomość komend admina. - Składka Ogólnie jestem na TAK, zwykle gdy jestem na serwerze to widzę Ciebie. Ja mam żadnych zarzutów dotyczących zachowania i wydajesz się być ogarniętą osoba. Doświadczenie/Komendy admina to nie problem. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarCixn Napisano 1 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 1 Listopada 2020 Dziękuje za te poparcia :) jeśli mnie przyjmą z dużą chęcią i zapałem będę starał się by było wszystko na serwerze w jak najlepszym pożądku ponieważ serwer ma ogromny potencjał :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikinov Napisano 1 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2020 +wiek, gt, chęci i kulturka -składka -aktywność na forum (do nadrobienia :D) jestem za okresem próbnym 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi